До: Въпрос за таблото на Ферозата!
ето за тези жлепчета говори Sparkybg
ето за тези жлепчета говори Sparkybg

.
Благодаря за инфото, свалих панелчето - лампичката беше изгоряла и тъкмо се чудех до кой магазин да тръчкам забелязах още една такава лампичка със същата фасунга да се мандахерца над радиото. Тъй като не успях да открия къде е била тази фасунга взех и лампичката и я сложих на фасунгата на панелчето и то светна. Ако някой знае къде се завива тази фасунга моля да сподели - висеше свободно под запалката. На самата запалка пък е монтирана друга доста по-мощна лампичка, на която по неизвестна причина и бяха отрязали кабела - та ще ви бъда благодарен и ако споделите откъде да я захраня.
така е - моя грешка - има фасунга на волтметъра, а на креномера и часовника няма - а бензиномера ми се пръкнал м/у пръстите щото мислех да питам: има ли сигнална лампичка за "резерва" или не!?
Моля за извинение!
така е - моя грешка - има фасунга на волтметъра, а на креномера и часовника няма - а бензиномера ми се пръкнал м/у пръстите щото мислех да питам: има ли сигнална лампичка за "резерва" или не!?
Моля за извинение!
Моля за извинение!

....когато дишаш по-учестено,ама то стана цяла поезия.
Анадънму.
Анадънму.
:
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар