Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По-големи гуми на Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: По-големи гуми на Фероза

Еми аз си търся 7-мица с ЕТ -20 , ама ...
    не е като да се срещат често...
    Та...ще ги вкарвам тези някак...
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Добре изглежда.

Но изнасянето на джаните няма ли да товри хидравликата?
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Едва ли. По-скоро лагерите на главините..

Коментар

Днес и монтирах 225/75. Ферозата искаше да лети!!
          Разликата между тези и 30"-кални,се усети сериозно.Но Сашо е прав че се свиква.До днес не ми правеше впечатление колко е тромава с калните! Май това е размера на моята.
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Ма.... Ако и сложиш АТ-та 195/80 сигурно ще иска и лупинги да прави. Проблема е, да се намери компромис. Аз не мога да си позволя АТ , щото нямам качване на вилата , ако е валяло...
            Какви сложи, ако не е тайна?

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Едва ли. По-скоро лагерите на главините..
              Познавам един Врангел, който строши хидравлика месец след изнасяне на джантите. По всичко личи, че явно му дойде в повече изнасянето
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Възможно е, но аз поне не намирам логика. Може би и е дошло времето...
                Знам ли....

Коментар

Ами според мен логиката е следната:

Шарнирите държат главината в една равнина. Спрямо нея работи хидравлиакта. Колкото по-близо е центъра на гумите до тази равнина толкова по-малко е усилието. Колкото по-изнесени навън са, толкова по-голямо е усилието за да ги завъртиш. Увеличава се рамото с което гумите се съпротивляват на завиването.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Има резон...
                    Ами, аз днеска ги развъртах на място за да видя къде закача, но не усетих особена разлика. Нито като звучене, нито като усилие на волана. Ама знае ли човек...

Коментар

• До: По-големи гуми на Фероза

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                      .... колко е тромава с калните...
                      Тромава е баба ти
                      На "полигона" си се представи перфекто, и колата и шофьора .....да припомня любимите ми теми за "Фероца"
                      1. седмица Х - Сложих си гуми 31"
                      2. седмица Х+1 - Търся преден диференциал за "Фероца" .
                      ....значи остава въпроса за парите които ще вложим за поддръжка на машината, целите за които ще я използваме и с къв` акъл
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Какви сложи, ако не е тайна?

АТ са гумите. А преди да сложа калните как ме дразнеше този виещ диф!!! Днес вече и него не го чувах.След това Пирели,звукът му е като лека нощна музика.
                        088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                          АТ са гумите. А преди да сложа калните как ме дразнеше този виещ диф!!! Днес вече и него не го чувах.След това Пирели,звукът му е като лека нощна музика.
                          Сигурен ли си че вие дифа, а не калните гуми?
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Абе че е дифа,той е.Той си виеше и преди,ама като сложих калните,стана страшно!! Затова казвам че сега неговото е нищо,в сравнение с това от калните.
                            088пет722пет99

Коментар

• От: До: По-големи гуми на Фероза

здравейте колеги и колежки до сега само се информирах четейки от форума но сега искам да попитам ако можете да ми помогнете.лятото си купих фероза 90та год. обута е с нови зимни гуми ласа 195/15 все още не съм я карал живея в италия и като се прибера за коледа искам да се повозя и аз като вас в гората май много се отнесох та гумите които имам не стават за офроуд намерих гуми в италиянски сайт pneus ovada гумите са truck 2000 i k2 цена на бройка 85 евро какъв размер да взема 225/70/15,225/75/15,235/70/15 джипката не е повдигана и се притеснявам да не опират и дали са хубави тези гуми и като цената добра ли е или да си взема от България и дали тези гуми стават за кал,сняг и по за в града благодаря предварително

Коментар

• От: По-големи гуми на Фероза

Сайтът на pneus ovada е на италиански. Не разбрах много, но като гледам шарката...си е чист регенерат.
                                И двете шарки са гуми за кал. На кал и пухкав сняг се държат добре, но в града са доста опасни, особено зимата при рязко спиране. На асфалт трябва да се карат МНОГО внимателно.
                                За размера...зависи колко е "уморено" окачването, иначе влизат и трите размера.

Къде ще се кара Ферозката? Град, планина, лов, по черно?
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X