До: Дайхатцу Роки 96 г. - моля за мнения
За новото Iveco Mastiff просто нищо не мисля. А защо е на ресори - питай конструкторите му. За мен ресори на лека джипка си е еднозначно недоразумение. Ако искаш товароподемност - ОК, ама ако искаш комфорт и ходове - просто не е това концепцията.
Простотата - да, тук съм съгласен. Прости са, и толкоз. За здравината - както си го направиш.
Не случайно по-горе съм натъртил "в стандартния си вид". Кой ще ги направи, и колко ще струват?
А има и друго - свесовете. Никога не можеш да постигнеш големи ходове и малки свесове - просто си стърчат и в двете посоки. Ти самия казваш че не караш патрола си с големи скорости. Е, ако беше GR на прижини, нямаше да ги усещаш - и в гората, и на пътя.
А с пружини свесовете могат да са нулеви, че и отрицателни.
Първоначално публикуван от turtey
Преглед на мнение
Простотата - да, тук съм съгласен. Прости са, и толкоз. За здравината - както си го направиш.
Първоначално публикуван от turtey
Преглед на мнение
А има и друго - свесовете. Никога не можеш да постигнеш големи ходове и малки свесове - просто си стърчат и в двете посоки. Ти самия казваш че не караш патрола си с големи скорости. Е, ако беше GR на прижини, нямаше да ги усещаш - и в гората, и на пътя.
А с пружини свесовете могат да са нулеви, че и отрицателни.

Коментар