А мен ме съблазнява единственно целия преден мост на Рокито, всичко останало клони към Фероза. Успех!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фероза с цели мостове
Свий
X
-
До: Здравейте
Първоначално публикуван от lz1gvt Преглед на мнениеА мен ме съблазнява единственно целия преден мост на Рокито, всичко останало клони към Фероза. Успех!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
До: Дайхатцу Роки 96 г. - моля за мнения
Първоначално публикуван от lz1gvt Преглед на мнениеМежду другото ... от какво стават?
УАЗ-ови, редукторни, май са добър кандидат. Понеже оригиналните са ти с 5.28 предавателно число, което си е бая, вариантите не са чак толкова много.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ресори и предимство? Хих!
И какво по-точно им е предимството? Ако сменям мостове, ще е заради по-големи ходове. Щом ми трябват ходове, за какво са ми ресори, поне в нормалния им вид?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
До: Здравейте
Първоначално публикуван от lz1gvt Преглед на мнениеА мен ме съблазнява единственно целия преден мост на Рокито, всичко останало клони към Фероза. Успех!О899 2б2 1З2
Коментар
-
Който беше на събора видя витара с цели мостове. Не знам от какво са, или по-точно не помня. Но ето че вече е правено, макар и на друга джипка. Обаче пък човека в друга тема каза че се е поизмъчил с пътуването, не знам поради каква причина.
Таа, всяко нещо с цената си. Всяко пипане по окачването не винаги е това, което изглежда, и за да се докара и прилично поведение на асфалт, често играчката е не малка.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеРесори и предимство? Хих!
И какво по-точно им е предимството? Ако сменям мостове, ще е заради по-големи ходове. Щом ми трябват ходове, за какво са ми ресори, поне в нормалния им вид?Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеСпрямо торсиона на Фероза, смятам, че имат доста по-голям ход.Малките ходове на ферозата са от половин окачването отпред, не от торсионите. Ресорите са си за камиони. Малка джипка с ресори = нулев комфорт. Дори и стандартната возия на ферозата ще ти се стори все едно си в лодка.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеА спрямо пружини на цял мост?Малките ходове на ферозата са от половин окачването отпред, не от торсионите. Ресорите са си за камиони. Малка джипка с ресори = нулев комфорт. Дори и стандартната возия на ферозата ще ти се стори все едно си в лодка.
струва ми се, че си се поразглезил покрай тераното
Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Първоначално публикуван от lz1gvt Преглед на мнениеСпаркиструва ми се, че си се поразглезил покрай тераното
...ама пък върви повече, гадът проклет. 310 нютона.
Сега сериозно:
Преимството на ресорите свършва до простата им конструкция. В нашия случаи други предимства нямат. Ако ще се прави нещо радикално, като присаждане на цял преден мост, защо да си играем с половичати работи? Нека да е рошава гаргата докрай, казвам аз. Нали знаеш, да мине пред телевизора, та да се поразроши на максимум.Последно редактирано от sparkybg; 17-09-09, 09:32.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЕ как няма. Сега и гоУфовете са ми като каручки. Ама пък с него не смея да хулиганствам както с ферозата.
...ама пък върви повече, гадът проклет. 310 нютона.
А сега сериозно по въпроса ... бих се радвал ако Ферозата имаше по-големи ходове отпред. Съдейки по последната разходка, която беше планирана за софт, а се превърна в брутален хард щях да се чуствам в пъти по-добре с по-големи ходове на предния мост. Това ме кара да се замисля по въпроса за някаква преработка, но не и да сменям джипката .. поне не още. Кефи си ме много това камионче.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеСега сериозно:
Преимството на ресорите свършва до простата им конструкция.
Освен това параболичните ресори си возят почти като пружини.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар