Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мома англичанка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: мома англичанка

Когато копувах мойта Фероза в КАТ се эавряха под нея и гледаха номера на рамата. Двигателя се водил резервна част ,можеш даго сменяш.

Коментар

Първоначално публикуван от kiricov Преглед на мнение
      Когато копувах мойта Фероза в КАТ се эавряха под нея и гледаха номера на рамата. Двигателя се водил резервна част ,можеш даго сменяш.
      Ама , аз наистина мисля , че да се вписва номера на двигателя е отживелица без логика. Не съм сигурен , но в повечето европейски страни не се отбелязва в талона. Поне в Италия е така. Можеш да смениш колкото си искаш двигатели , стига да са същата кубатура и гориво (бензин или дизел). Кубатурата и типа двигател ги има в тало
      на , но не и номера.
      Обаче пък , като се замисля те тук така са свикнали от всичко да изкарват пари. Клекне ти мотора , плащаш друг и айде в КАТ за нов талон. Е..ти маймунската работа.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

когато се обадих на британеца и му казах какво ми се е случило и , че се нуждая отчаяно от фактура за мотора - той се смя близо минута в захлас, помните когато бях в Англия обикалях моргите като див(влечеше ме даже ми беше интересно . гледах как мачкат колите като дете),та там преди да ги мачкат ги държат два три дена на плаца , който каквото му трябва да си сваля, ,та там се сприятелих с един латвиец , който работеше там разглабяше по едрите агррегати за клиентите които ги искаха а и ги отделяше от купето - мотори скоростни кутии и т.н. от там си пазаруваха като топъл хляб и никой не се интересуваше от документи фактури и всякакви бумаги, всички може би знаете, че (все още от другата страна) за развален стартер сменят целия мотор- без да се замислят , да не казвам цялата кола, на която тука се радваме като на летяща чиния, и от там идват неволите ни и всичките тези простотии, с бюрократичната ни машина КАТ.
        Днес ходих пак до там , гордо развяващ заветната ФАКТУРА преведена и легализирана(иначе сме в европейския съюз)!!!!!!
        Познайте..................... С Р И В в системата
        Елате утре
        Да ме извинят модераторите ма ми иде да псувам
        Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

И аз заради подобен "срив" в системата ходих да я регистрирам мойта три поредни дни. Не се коси , ще я оправиш.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Колеги има вариант и без фактура да се регистрира двигател само с договор на английски между купувач и продавач и едно преводче и сте готови.Поне при мен мина прд КАТ (но във всяко село има КАТ и закони различни повярвайте ми в това)
            Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
            тел. 0898327627
            Радослав

Коментар

Момци и Момички, преборих имам БГ номер, за страшните мъки ми се падна хубава комбинация от букви и числа СА 2040 РК, та по тоя повод мисля да почерпя и да заформим още един манастир у наше село Любо(лама69) и Илиан(таран) ще ви разкажат за какво иде реч, скоро ще пусна дата!
              Между другото, ако ви се наложи сверка на рама в КАТ предварително в къщи си свалета предния щит(ако го имате) под предната броня и там на челото на рамата е номера, изчистете го добре за да не висите в кат на каналите да си го чистите, това и Марианка мисля , го беше писала нейде, ма се сетих чаааак като купих WD40 то!
              Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Браво! И честито. Сменяй аватара.

Коментар

Честито! Те като са видяли, че даже си се и легализирал са ти дали такъв "златн" номер

Коментар

Еее,браво бе...,са как ще ти познавам колата ...Хубав номер са ти дали.
                    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Евала, аферим, чок гюзел . Да си го ползваш с кеф
                      новият номер, и да не го губиш. Евала, аферим, чок гюзел .
                      Чакаме да видим събитието каде и кога????

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X