Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мома англичанка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: мома англичанка

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
    Аз вчера промих системата стабилно - нищо не изкара, но тя и не ми загряваше. Сипах антифриз и сега ми предстои смяна на помпа.
    при смяната на ремъците, стабилно клатих водната помпа и ми се стори , че си е на ред но ня отворих, разчетох на интуицията си, днес преточих зелето пак, понамерисва , но не излезе нищо , мисля още веднъж да го претакам и после да бъркам чорбата на минус 20- 6 литра по препръки на танцуващия с италиански реактивни жребци
    Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

някой от вас пробва ли с холц да си промие системата?
      Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
        Не знам какво е холц, аз взех някаква течност за 10лв. - пробвана беше на друга кола, от която изкара доста гуано - при мен излезе леко оцветена в черено, нещо като лека ръжда.
        А иначе помпата не ми хлопа и тропа, просто си протече кротко и тихо.Миналата година се получи същото, но тогава се закисна и спря теча, а сега не ще. Ще се сменя.

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
          офф, заклех се , че ще снимам шишето дето го изсипах в системата, ма се заиграхме в приготвяне на ябълкови джибри , и е те така ма ще го снимам и ще го пусна- 17 лв ми взеха мамичката им , ма златна вода не дойде

Коментар

Ха, здравейте, днес бях в КАТ - исках да си сменя номерата платих еко такса 184лв , платих за документите 11.80лв, отидох на канал - сверка на номера И...... познайте номера на мотора не съответства на на номера му в талона на колата(англииския) ТА:
            Като за начало да питам да не би да не са светнати тия в кат и да гледат друг номер - КАДЕ Е НОМЕРА НА МОТОРА?
            И след това, ако наистина номера е това как се процедира в такъв случай, на някой случвало ли му се е?
            Оооо и въпрос към Спарки ако ти дам вин номера можем ли да видим с кой мотор се води или Ц и обратно ако дам номера на сегашния мотор можем ли да разберем нещо за него поне година на производство
            БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Коментар

Напиши VIN-а в темата "Фероза - VIN?", и някой ще го види. Аз в момента не мога - с нов компютър съм и ми пуши главата от работа.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Номера на мотора е начукан на самия блок. Намира се както е показано на картинката плътно до камбаната на скоростите. Изписан е вертикално. Отделно го има на табелка, нитована в коша над сервото.
                Прикачени файлове
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                  Номера на мотора е начукан на самия блок. Намира се както е показано на картинката плътно до камбаната на скоростите. Изписан е вертикално. Отделно го има на табелка, нитована в коша над сервото.
                  точно там се мъдри и несъответстващият номер, от КАТ ми казаха ,ч е трябва да намеря фактура или договор от този от който съм купил мотора , за да ми го впишат в талона
                  ако някой е имал подобен проблем нека ми каже какви още документи трябват, щото сега трябва да издирвам тоя дето ми я продаде, имам му тел. и адрес ма ми се ще всичко на куп да му заръчвам, че сега стия зими у англия може и да не го сваря за втори път

Коментар

Ако искаш провери за последно следното:

- какво ти пише из ингилизките документи;
                    - какво е щамповано на табелката;
                    - какво пише на мотора;

Ако е имало ядове с предишния мотор като нищо са го изхвърлили и са сложили друг.

Делчо беше сменял мотор. Мисля, че може да ти помогне с насоки за документите. До колкото знам трябва да имаш договор, в който да пише, че мотора с който си в момента си го купил от еди кой си еди кога си.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                      Ако искаш провери за последно следното:

- какво ти пише из ингилизките документи;
                      - какво е щамповано на табелката;
                      - какво пише на мотора;

Ако е имало ядове с предишния мотор като нищо са го изхвърлили и са сложили друг.

.
                      на моята табелка не пише номера а само тип HD
                      какафония

Коментар

КАДЕ Е НОМЕРА НА МОТОРА?

Аз имах фактура от Германски сервиз с № на мотора и т.н. Дадох тук да я преведат и с превода и копие от фактурата в КАТ. Там ми смениха големия талон на колата с новия номер. Нямах някакви проблеми.
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от Delcho; 13-01-10, 09:45. Причина: допълнение

Коментар

Благодаря, Делчо! А и на всички снощи му се обаждах на британеца, та той се сети (збираш ли), че е сменял мотора и имал фактура, днес ще я сканира и ще ми я прати на мейла, или поточно ще ми прати инвоис за покупко продажба между нас, до това умозаключение стигнахме , а като знам какви фърчащи бележки са им фактурите...... ще видим

Коментар

Не се притеснявай. Нашите много обичат нещото да е от чужбина. Аз като опрях до смяна на блока потърсих по нашия пазар и имаше прилични предложения, но никой не искаше да ми издаде фактура. Ходих до КАТ и ги питах какво да правя. Те ме посъветваха да купя от чужбина с някакъв документ и тогава ще е ОК. Странно защо нашите не могат да издадат фактура или да подпишат договор?

Коментар

Първоначално публикуван от Delcho Преглед на мнение
                              Нашите много обичат нещото да е от чужбина. Ходих до КАТ и ги питах какво да правя. Те ме посъветваха да купя от чужбина с някакъв документ и тогава ще е ОК. Странно защо нашите не могат да издадат фактура или да подпишат договор?
                              Аз незнам твоята фактура какво предствлява,но тази която ми я прати англичанина е лист хартия на която има неговите данни , моите данни номера на мотора и видът му, е, пише и ,че е фактура
                              но това са техните фактури, няма печат няма подпис, аз съм виждал много англииски фактури , защото работех в БГ мисията ни и счетито за всичко искаше фактури, та им бях свикнал, обаче наща администрация в родния ни КАТ незнам как ще реагират-за пръв път ми е

Коментар

Междувременно ми се спука S образния маркуч-горния от радиатора до металната тръба над генерацията - смених го, става едно към едно от голф 2ка също техен горен от радиатора!
                                Дано съм полезен на някой, ма да не му се случва де.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X