Аз не съм се включвал отдавна, ноо пък сега дойде време на ФЕРИ
ходих на националната среща в приморско-ЕВАЛА-всичко беше супер, даже си спомних как си играехме на фуниики като малки(голяма тръпка), за нещастие там - на плажа (траяла) си загубих ключа от колата и тогава благолових Любо "69", че ми даде мек таван и не се наложи да разбиваме вратата, и от тък нататък, заедно с верни другари Жоро(иопо) и още еди съфорумник отворихме кората около волана и с отвертка 8ми номер и подходящ хамър развихме заоблените болтове на заключвачката на волана, три рапидки и патрона беше разполовен( имам резервен ключ в софия), от там нататък всичко си дойде на място и така балгополучно се затътрихме към Бугас, а на дръгия ден и към софето.
Карам си аз по подбалканската( не е толкова лоша) и по едно време гледам стрелката на оборотомера 4000 оборота , гледам 120, а водата............
познайте-почва да подминава средата и да си отива към прегряванееееее, ми
сега, пускам педала на газта - пада ми се нанадолнище гледам пътя, гледам стрелката на водата я тя милата взе те ,че спадна , ма толкова , че отиде на замръзване и чак оборотите ми се качиха - демек смукача се включва(карбуратор).
Айде сега сещам се аз за оня залепения списък на Спарки!
Прибрах се вкъщи по живо по здраво, и почнах; свали сега тая решетка, айде сега и радиатора,дифузьора, махни тая перка със се виското, разкачи хидравличната помпа,А, ремък за смянааа, ми дръгия -и той се нацепил, оппааа ето го и термостта, а капачка на радиатора- гумата, ма так се е разпльокала ,че незнам ка и от къде се е разшитявала тая теност.
Радиатора при еди майстор във Волуяк, пълна промивка лек припой, Евро 07 два ремъка и един термостат 49лв. нямат капачки за радиатора 100 метра по нагоре по Ботев от лявата страна 12 лв капачката, 17 лв. препарат за промиване на системата и зглобяване-Резултата
Видя го Дядо Владо, температура на водата 76 градуса - загряла, а стрелката твърдо и непоколебимо си седи на 5-6мм след началото на уреда - зор жега - тя не мърда, та сега чвно ще трява и термо датчика да сменя......................оф доспа ми се - утре ще кача и снимки на материалите които закупих

Карам си аз по подбалканската( не е толкова лоша) и по едно време гледам стрелката на оборотомера 4000 оборота , гледам 120, а водата............

Айде сега сещам се аз за оня залепения списък на Спарки!
Прибрах се вкъщи по живо по здраво, и почнах; свали сега тая решетка, айде сега и радиатора,дифузьора, махни тая перка със се виското, разкачи хидравличната помпа,А, ремък за смянааа, ми дръгия -и той се нацепил, оппааа ето го и термостта, а капачка на радиатора- гумата, ма так се е разпльокала ,че незнам ка и от къде се е разшитявала тая теност.
Радиатора при еди майстор във Волуяк, пълна промивка лек припой, Евро 07 два ремъка и един термостат 49лв. нямат капачки за радиатора 100 метра по нагоре по Ботев от лявата страна 12 лв капачката, 17 лв. препарат за промиване на системата и зглобяване-Резултата
Видя го Дядо Владо, температура на водата 76 градуса - загряла, а стрелката твърдо и непоколебимо си седи на 5-6мм след началото на уреда - зор жега - тя не мърда, та сега чвно ще трява и термо датчика да сменя......................оф доспа ми се - утре ще кача и снимки на материалите които закупих

Коментар