До: Как карахте на разходката в неделя?
Аз карах както ми падне - до хижата на заден мост, после включих бавните, за да им се порадвам - нали са ми отскоро и си карах основно на 3-та и 4-та бавна.
Долу на трасето през реката карах пак само на заден мост.
Обаче ще сложа със сигурност ръчни хъбове - така може да си караш на бавни без да тормозиш раздатката.....мисля.
Аз карах както ми падне - до хижата на заден мост, после включих бавните, за да им се порадвам - нали са ми отскоро и си карах основно на 3-та и 4-та бавна.
Долу на трасето през реката карах пак само на заден мост.
Обаче ще сложа със сигурност ръчни хъбове - така може да си караш на бавни без да тормозиш раздатката.....мисля.

. Когато гумата завърта полуоската, те отцепват и колата остава без 4х4... което, ако им свикнеш, всъщност им е хубавато
. Лошото е, че не можеш да се лашкаш в локви, а и практикуваш ли по-често горе описаното, също им съкращаваш живота, така че за хард изпълнения наистина е по-добре ръчни, но за по-леки и бързи трасета за мен автоматичните са с предимство.

А бе сигурни ли сте че тия хъбове изключват толкова лесно? Защо в иструкцията пише че трябва да се кара 2-3 метра на задна при преминаване от 4Н към 2Н?
Коментар