Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Feroza - от фултайм към парттайм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Feroza - от фултайм към парттайм

Лама направо ти се възхищавам бате .... как си карал у гората без бавни не мога да си представия!!! Вчера направих първата си разходка и поекспериментирах доста включително и да кача един голям наклон на бързи ... е щеше да се качи, но с голяма засилка и доста удари по окачването. Друго си е бавни да си има, а?
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Бях и хванал цаката и карах целия минал ловен сезон на бързи, обаче не си е работа - все от някой зависиш, а реши да спре пред теб на баира, да погледне някоя диря и аааайде отиде инерцията. Сега съм направо много щастлив, особенно след тестовете.

п.п. Само жената не схвана що е то бавни.Обяснявах, обяснявах, накрая и показах, как се потегля спокойно на трета и тя вика........."е затова ли потроши толкова пари - да потегляш на трета?!"Немам думи!

Коментар

Ами нали затова сме си ги взели и ферозите и жените,да ни пукат по шевовете от време на време

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
          Бях и хванал цаката и карах целия минал ловен сезон на бързи, обаче не си е работа - все от някой зависиш, а реши да спре пред теб на баира, да погледне някоя диря и аааайде отиде инерцията. Сега съм направо много щастлив, особенно след тестовете.

п.п. Само жената не схвана що е то бавни.Обяснявах, обяснявах, накрая и показах, как се потегля спокойно на трета и тя вика........."е затова ли потроши толкова пари - да потегляш на трета?!"Немам думи!
          Жени приятелю ... жени ....
          Георги Танев (0+)
          Land Rover Discovery 1 300 TDi
          Land Rover Club Bulgaria
          0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

"е затова ли потроши толкова пари - да потегляш на трета?! Ако не е тайна колко излезе цялата "операция"?И още един въпрос,като ми сваляха скоростите бяха моноблок с раздатката,а ти казваш,че си купил само раздатка.Как става разглабянето?
            Тома Томов
            Вече с Kia Sportage.

Коментар

Първоначално публикуван от tomisagledva4a Преглед на мнение
              "е затова ли потроши толкова пари - да потегляш на трета?! Ако не е тайна колко излезе цялата "операция"?И още един въпрос,като ми сваляха скоростите бяха моноблок с раздатката,а ти казваш,че си купил само раздатка.Как става разглабянето?
              Здрасти ! Операцията ми се върза около 550лв. със смяна и на съединителя. Раздатката и скоростите на са в общ корпус - разделят се при необходимост и то много лесно - мисля да бяха 7 болта и раздатката пада. Операцията е лесна, проблема при мен беше слабата информираност, иначе сваляне и качване - 4-5 часа работа, не повече.
              Да не ти е забръмчала мухата и на тебе?
              Ако е така - свиркай, ще помагам.

Коментар

Ти ми пусна тази муха и сега си бръмчи в главата миНа мен съединителя е нов (наложи се да го сменят в Гърция).Иначе самата раздатка от къде я купи?И още маловажни дреболии да те питам,разните лампи по таблото свързва ли?
                Тома Томов
                Вече с Kia Sportage.

Коментар

Аз чарковете ги взех от Варна за 420лв. Знам в София комплект скорости и раздадтка за 450. А лампата на таблото си бачка, защото датчика на раздадтката е абсолютно същия, тя външно цялата си е същата. Разликата е, че като включиш на 4Н или 4L си светва надписа DIF LOCK в жълто, а не зелена лампа с 2 моста на нея.

Коментар

Ясно и благодаря.Ех да му се не види още по-силно забръмча пустата муха!За съжаление сега съм се заел с преобразуването на Ферозата в семейна джипка т.е. ще монтирам горен багажник и средствата ми ги насочвам там.Нищо ти показа,че не е сложно и чак толкова скъпо така,че по нататък.А за гредите и багажника ще пиша като стане.
                    Тома Томов
                    Вече с Kia Sportage.

Коментар

Пиши, защото и аз съм се захванал със същото + булбар. Всяка идея ще ми дойде добре дошла!

Коментар

Другия петък съм при майстора и надявам се да посъживим темата за багажник на Фероза.
                        Тома Томов
                        Вече с Kia Sportage.

Коментар

Аха. И снимай подробно, защото моя "майстор" съм си аз.

Коментар

Първоначално публикуван от tomisagledva4a Преглед на мнение
                            Другия петък съм при майстора и надявам се да посъживим темата за багажник на Фероза.

Ако ви трябва да замервате от оригинален, аз съм насреща
                            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                              Ако ви трябва да замервате от оригинален, аз съм насреща
                              Леле как те бях забравил!!! Е, чакай ме на гости тези дни.

Коментар

Приемате ли още един кибик?
                                Тома Томов
                                Вече с Kia Sportage.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X