До: КУПИХ ДЖИП БЕЗ МЪЖЪТ МИ ДА ПРИСЪСТВА НА ПРОДАЖБАТА...ПОМОГНЕТЕ!
Ох, чета и се вълнувам и не знам сега от къде да те почна

1. Мая, добре дошла. Ако ти казват "колежке" да знаеш, че е комплимент.
2. За емоцията и решението за закупуването на точно тази машина - еми нямам думи, това се вика любов от пръв поглед и при мен беше така - харесах го и знаех, че някой ден ще е мой. Е вече е мой
3. Относно технически параметри - определено не си сбъркала мястото където да питаш и четеш. Тук никой не се "свиди" да даде компетентна и точна информация. Разчитай на колегите за съвети.
4. ОСНОВНОТО ТИ ПРЕДИМСТВО - абе ти си имаш майстор
А той трябва да е щастлив, че си направила такъв избор. Всеки може да си купи нов мерцедес и да го кара само на автомивка.
5. Части - http://www.euro07.bg на сайта има наличности, цени, магазини, телефони на които да звъннеш да питаш. Не че ги рекламирам и аз, но си ги бива тази фирма.
7.
тук само ще добавя, че цената на целият комплект за смяна на гарнитура, гумички, и други там глупости излиза доста по на далавера от закупуването им по отделно.
6. Бъдеще време - ще се радвам да се запознаем и да дойдете с мъжа ти на някое от събиранията. Организираме си Дайхатсу среща, на която ще има доста Ферозаджии.
Отново те поздравявам за избора. Мен ме прави изключително щастлива моята Ферозка
Крастата обаче е НЕЛЕЧИМА, внимавай 
П.П. Мая, сложи някакви координати в профила си, за да може да се свърже с теб човек, яе да се разберем къде може да се видим "случайно"
Поздрави,
Мариана
Ох, чета и се вълнувам и не знам сега от къде да те почна

1. Мая, добре дошла. Ако ти казват "колежке" да знаеш, че е комплимент.
2. За емоцията и решението за закупуването на точно тази машина - еми нямам думи, това се вика любов от пръв поглед и при мен беше така - харесах го и знаех, че някой ден ще е мой. Е вече е мой

3. Относно технически параметри - определено не си сбъркала мястото където да питаш и четеш. Тук никой не се "свиди" да даде компетентна и точна информация. Разчитай на колегите за съвети.
4. ОСНОВНОТО ТИ ПРЕДИМСТВО - абе ти си имаш майстор
5. Части - http://www.euro07.bg на сайта има наличности, цени, магазини, телефони на които да звъннеш да питаш. Не че ги рекламирам и аз, но си ги бива тази фирма.
7.
Първоначално публикуван от дядо владо
Преглед на мнение
6. Бъдеще време - ще се радвам да се запознаем и да дойдете с мъжа ти на някое от събиранията. Организираме си Дайхатсу среща, на която ще има доста Ферозаджии.
Отново те поздравявам за избора. Мен ме прави изключително щастлива моята Ферозка
Крастата обаче е НЕЛЕЧИМА, внимавай П.П. Мая, сложи някакви координати в профила си, за да може да се свърже с теб човек, яе да се разберем къде може да се видим "случайно"

Поздрави,
Мариана
!

Коментар