Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих джип без мъжът ми да присъства на продажбата. Сега имам въпроси.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Купих джип без мъжът ми да присъства на продажбата. Сега имам въпроси.

Тампони за двигателя от друг автомобил не съм чувал да стават.В темата за евтино виско някой спомена нещо за тампон от Форд но доникъде.На мене ми помогна Любо /за което благодаря/преди месец с тампон закупен от Евро 07 .Не знам дали имат още ,че не съм от София.

Коментар

Благодаря!
      Като си закъсал с финансите търсиш евтиният вариант,който както се знае е по-скъпият...,но какво да се прави,съдба.Имам проблем с влизането и писането във форума....Не разбирам защо е коригирана и темата,малко съм обидена...

Коментар

Коригирана е темата?! Не виждам корекции, освен може би заглавието, но за това бъди сигурна, че ще бъдеш уведомена за причината!
        Колкото за тампоните на двигателя - стуват 44, 74лв. за брой, като и двата са напълно индентични. Малко по-различен е този при скоростите, а и него го нямаше в момента, обаче както каза Таран, рециклирането е 25лв. и въобще не става лошо.
        Ако имаш някакви други въпроси - питай смело, все някой ще е в час....да не кажа повечето.
        Проблемите с писането във форума ще изчезнат, след като постовете ти станат 20 - дотогава минават през модератор преди побликуване, което създава известно неудобство, но го е наложила практиката и явно понякога има смисъл. Тогава ще имаш и право на Лични Съобщения. Поздрави!

Коментар

за писънето стисни зябки и изчакаи още малко
          а за тампоните и аз не съм чувал да се заменят от други автомобили

Коментар

С леко преправяне мисля че ще станат от Terrano 2 2.7TDI. Ама последния, дето сложих още е здрав, та за момента не ми се налага да пробвам.
            Предвид двойния въртящ момент и значително по-голямото тегло на двигателя на Terrano, мисля че ще е почти невъзможно да се скъса, ако се сложи на ферозата.

Иначе, няма смисъл да се мислят другите, освен тоя откъм шофьора. Другия е натоварен на натиск, и там скъсване не може да стане. Тоя на раздатката се къса заради тоя на двигателя, от към шофьора.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте,понеже обещах снимки Ви изпращам от процеса на ремонт на мотора.Поздрави за тези,които не обичат за стискат зъби!
              Прикачени файлове

Коментар

Момчета и момичета!Имате ли идея дали могат да се монтират падащи седалки на Фрерозката?От двете страни като сме махнали задната седалка...?

Коментар

Първоначално публикуван от maya_madjarova Преглед на мнение
                  Момчета и момичета!Имате ли идея дали могат да се монтират падащи седалки на Фрерозката?От двете страни като сме махнали задната седалка...?
                  Невъзможни неща няма. Въпроса е че може да те накарат после да ходиш на технотест, или да се заяждат по прегледите, или като тръгнеш да я продаваш някой ден.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Невъзможни неща няма. Въпроса е че може да те накарат после да ходиш на технотест, или да се заяждат по прегледите, или като тръгнеш да я продаваш някой ден.
                    Недей, днес ченгетете спряха от движение колегата по подобна причина, та се наложи да демонтираме седалки и монтираме преградни решетки. ДДСенци ко да праим.
                    Impreza WRC STI

Коментар

Първоначално публикуван от joro_bul Преглед на мнение
                      Недей, днес ченгетете спряха от движение колегата по подобна причина, та се наложи да демонтираме седалки и монтираме преградни решетки. ДДСенци ко да праим.
                      Е те за ДДС-то няма да се заядат, ако е регистрирана като 4+1, това е сигурно. Но по принцип на някой ако му е китката в ляво, може да се заяде. А ако удеш в КАТ, със сигурност няма да те пуснат, освен ако не бутнеш на когото трябва, което яз мразя.

Коментар

Моето Роки си дойде от Италия с такива седалки. Имаха си и колани. Регистрирах без никакви проблеми в КАТ 4+1. Никъде не пише дали задната седалка е надлъжна или напречна. После ги махнах и сложих нормална задна седалка. Но си имаха и предимства и то доста.
                        Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                        SSang Yong Kyron 2.0xdi
                        Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Ферозката е толкова зле,че само двигателя е здрав след ремонта,направо трябва ново купе... ще я караме докато диша в гората...за това искам да се сложат седалки,които като имам багаж да могат да се вдигат и да освобождават мястото.Всъщност джипа е регистриран в КАТ и трябва да минава само на годишен преглед.Относно броя на местата не би трябвало да има проблем,защото сме демотирали задната седалка с цел да имаме по голямо място за багаж..и падащите седалки само ще заменят старите задни места.Благодаря за отговорите.

Коментар

Първоначално публикуван от maya_madjarova Преглед на мнение
                            ...за това искам да се сложат седалки,които като имам багаж да могат да се вдигат и да освобождават мястото......
                            Я ми звънни, пък се дотъркаляй тука имам сгъваеми седалки (задни от "Диско") но опита е показал,че без мерене не става
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ще звънна,дотъркалянето е трудно,поне докато не оправим малко документи...

Коментар

И аз не разбирам ...какво му има но това купе.....Цо 2 нямате ли...
                                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                                https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X