До: НЕУДОБНИ СЕДАЛКИ
Излезе едно препятствие при монтажа. Седалките на Фероза има конструктивна особеност. Едната релса е по ръба на седалката. Другата обаче е 15 см навътре. Реално седалката ляга над ламарината, покриваща скоростите. Други подобни седалки не съм виждал. Реално за да се монтират други седалки трябва да се вдигнат нагоре за да се качи релсата над ламарината.
Сивата седалка е от Фероза, другата - Ланча.
Излезе едно препятствие при монтажа. Седалките на Фероза има конструктивна особеност. Едната релса е по ръба на седалката. Другата обаче е 15 см навътре. Реално седалката ляга над ламарината, покриваща скоростите. Други подобни седалки не съм виждал. Реално за да се монтират други седалки трябва да се вдигнат нагоре за да се качи релсата над ламарината.
Сивата седалка е от Фероза, другата - Ланча.
Вероятно ще го слагам заедно с мотора от Волво-то. Мисля, че ще пасне без преработки 
за да се наглася по удобно смених волана със спортен + 8см. удължение на фланеца! Стана много удовно и не ми се беят краката във волана! Само седалката...........неудобна.....крива....малка.....а и няма достатучно ход назад!

да седне на седката и с по дълъг лост я изправи
вчера на един "Трупър" след като сменихме старите изтърбушени седалки с нови, се видя че пода е за изкърпване и оттам идва "кривенето"
Коментар