Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЕУДОБНИ СЕДАЛКИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НЕУДОБНИ СЕДАЛКИ

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
    Искам спортни колани за рожденния ден и увеличаване на ръста или поне на краката
    Ще сменя седалката с тези от детските картинги
    Ако не стане ще качим нагоре педалите
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Аз взех, че направих първият си дълъг път най-накрая с фероцата
      София -Варна - София и по междудругото Златни пясъци и т.н.
      С джапанки не стигам педалите, боса съвсем не става, с токчета - да не говорим.......само маратонки и т'ва е. Картинката е покъртителна като спра да зареждам на бензиностанция с къса рокличка и бански и маратонки. Искам спортни колани за рожденния ден и увеличаване на ръста или поне на краката
      Ще сменя седалката с тези от детските картинги
      я да видим кога ти е рожденния ден, то скоро като папкаш повече -ще пораснеш, а за спортни колани можем да помислим нали сте ни само две с Мая
      Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
        я да видим кога ти е рожденния ден, то скоро като папкаш повече -ще пораснеш, а за спортни колани можем да помислим нали сте ни само две с Мая
        Ахахаххах няма шанс да порасна на дължина вече то се расте до 18г. а не 18+10 Само на ширина вече
        Абе сериозно по темата сега - някой има ли с нестандартни седалки? Смисъл да си е сложил някакви ... от "Нефероза"?

Коментар

Със сигурност подлежат на смяна, обаче помисли ако сложиш по-ниска седалка, дали няма да ти се наложи да караш с протегната шия....то не е една беля. Идеята на Дядо Владо за преработка на педалите(Уф че мръсна дума, как я написах!) май е най-добра в твоя случай.

Коментар

Ахахаххах няма шанс да порасна на дължина вече то се расте до 18г. а не 18+10 Само на ширина вече
            Абе сериозно по темата сега - някой има ли с нестандартни седалки? Смисъл да си е сложил някакви ... от "Нефероза"?
            Колежке ,а когато си 196 см,да не мислиш че е много лесно,че даже и продължавам да се издигам,чак се плаша,добре че от фауве са мислили за по големи и седалката е супер.
            ПС извинявам се за спама
            Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
            feikot@abv.bg
            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

незабравяйте че джипа е от страните кадето слънцето изгрява първо.
              а там населението много рядко или изобщо не надхърля височина от 160см. ако джипа бе правен в Европа или в някоя северна страна там знаем че населението пък не пада под тези сантиметри а се извисява до 190см. така че бъдете снисходителни към производителя и не му се сърдете.

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
                незабравяйте че джипа е от страните кадето слънцето изгрява първо.
                а там населението много рядко или изобщо не надхърля височина от 160см. ако джипа бе правен в Европа или в някоя северна страна там знаем че населението пък не пада под тези сантиметри а се извисява до 190см. така че бъдете снисходителни към производителя и не му се сърдете.
                Дреме ми на мене, аз съм 1,70.

Коментар

След неуспеха с вантите оставих идеите малко да олежат.
                  И захванах седалките

Донор - Ланча Делта. Или поне така ми казаха.

Довечера свалям дясната на Ферозата, да видим какво ще излезе.
                  Някой свалял ли е предните седалки? Как е най-лесно?
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Седалките се свалят за нула време. Закрепени са с 4 болта.

Седалката се демонтира заедно със стойката под нея.

Релсите са две. Едната е част от стойката, на която е закрепена облегалката и е паразитна - само лагер. Другата е закрепена само за седалката. В нея е механиката за заключване.

От къде идва неудобството - седалката е много по-плитка в сравнение с други предни седалки. Количеството мек материал между пружините и задника на седящия е нищожно. С две думи - по-едрите седят направо върху рамките.

Отделно са доста тесни. Седалката е 44 см активна ширина. За сравнение на Ланчата са 50 см.

Качвам малко снимки за да стане по-ясно. Утре започвам да бистря как да закрепя седалката от Ланчата. Спроред мен ще стане.
                    Прикачени файлове
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Май и аз съм от тези,на които седалката е удобна.Може би,мабко разстоянието под волана е по-малко,но пък кой каквото си е избрал-това.
                      VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Прочетох темата тъй като преди около месец си смених шофьорскта седалка (по други причини) реших да направя сравнение един вид "открийте разликите" . Разлика в седалките реално няма всичките са излезли еднакви от завода , но явно от повечкото седене върху нея дунапрена се сплесква и тя се издължава напред и става твърда и неудобна старата ми е така , тази с която съм сега е доста запазена и доста по-удобна. Пробвах да слагам от рено седалки ама неуспях да ги събера

Коментар

А колко са широки седалките от Рено-то та не влязоха?
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Пробвай пак от Рено, но от клио. Малко по тясни са от тези на Рено 5. Сменял съм такива. докато трае тая интервенция остави си "случайно" около колата едно телоподаващо и живота ще ти е по-лесен. Принципно си търси седалки от Френска кола защото са по-удобни и на 90% са с формата на леген и ще стоиш стабилно в тях. Немските са като пейка повечето и ако си по-слаб няма да можеш да се задържиш във тях ...

Коментар

е аз пробвах със седалки от Рено 19 (такива имам) не съм ги мерил колко точно са широки ама опираше във вратата и не се затваряше

Коментар

Айде всечки да направим снимки в период на експлоатация че да видим на кой къде му се намират анатомичните структури и съотношения.А иначе сериозно...преди години имах Лада Нива и взех че и смених глупавите седалки със такива от Опел -рекаро салон и направо заспаха.За сведение съм 110 кг .Иначе на Ферозата са ми добре,но имам нужда само от поставка за левия крак като на мерцедесите,щото като не натискам съединителя много неергономично ми стои ходилото и се изморява.
                                МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X