Обява

Свий
Няма добавени обяви.

термостат май

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: термостат май

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
    Благодаря,разбрах но при мен е така-качвам се ,завъртам ключа,след половин секунда запалвам,колата вдига 1200 оборота,мачкам педала и излитам.Това е на бензин.На газ става още по бързо и с дори по плавно и меко работене на двигатела.Но гледам да паля на бензин за да щадя платната на изпарителя.
    Значи всичко по тая система е в ред. Аз подозирам температуран датчик при мен, щото друго не остана. Обаче все не стига време да се почовъркам...
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Най - после случих на термостат днеска го смених и стрелката стои на 1 милиметър преди средата. Най после дойде края на мъките.

Коментар

Какъв термостат сложи и за колко градуса?

Коментар

Първоначално публикуван от yzynov Преглед на мнение
          Най - после случих на термостат днеска го смених и стрелката стои на 1 милиметър преди средата. Най после дойде края на мъките.
          Честито и кажи има ли разлика в разхода на гориво.

Коментар

Не мога да повярвам сякаш си смених колата такава разлика не съм очаквал, термостата е "Тама" на 84 градуса стрелката ми седи на 1 - 2 мм. преди средата и почети не мърда. Разхода падна дръстично започна да върви като Ферари тая Фероза, по - лесно пали и е по - мощна в ниските обороти. Термостата е същия като на снимката в темата има щампа "NTC".

Коментар

Първоначално публикуван от yzynov Преглед на мнение
              ...термостата е на 84 градуса...
              Ми нормално е да ти заработи както трябва,все пак това си е истинския термостат.
              RAV 4
              F650GS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X