Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не работещ смукач при ФЕРОЗА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Не работещ смукач при ФЕРОЗА

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Опитай преди да я запалиш, да натиснеш педала до ламарината и да го отпуснеш. После сподели резултата.
    Отворите са донякъде калибровани и е нужно да се почистят , след което смукача сработва.
    Точно така работи автоматичния смукач ,ако те устройва!!! След всяко спиране от по 10-20мин. , същия затваря въздуха и който като мен кара на газ разбира че , нещо му куца. Реших проблема с карборатор на Лада коойто е с механичен смукач и проблема се реши.
    Последно редактирано от filko; 15-01-11, 22:15. Причина: ввв
    Jeep grand cherokee 4.0

Toyota 4rynner 2.4 td

Коментар

Първоначално публикуван от filko Преглед на мнение
      Отворите са донякъде калибровани и е нужно да се почистят , след което смукача сработва.
      Точно така работи автоматичния смукач ,ако те устройва!!! След всяко спиране от по 10-20мин. , същия затваря въздуха и който като мен кара на газ разбира че , нещо му куца. Реших проблема с карборатор на Лада коойто е с механичен смукач и проблема се реши.
      И как е с ладиния карб,по-малко ли гори,как върви.Сподели ,че май и аз ще я правя тая транзакция вече.
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
        И как е с ладиния карб,по-малко ли гори,как върви.Сподели ,че май и аз ще я правя тая транзакция вече.
        В идеалния случай ще върви и харчи колкото с оригиналния. В общия случай (поне всичките, дето съм видял, не ферози, а по принцип) или харчи повече, или върви по-малко. Лошото на ферозовия карбуратор е че е с такова изчекнато и сложно устройство, че веднъж започне ли да прави мизерии, оправията е трудна, клоняща към невъзможна, най-малкото защото няма части никакви, или ако се поръчат ще са на космически цени.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от filko Преглед на мнение
          Колега сподели как е с карборатор от лада.

Коментар

От: Не работещ смукач при ФЕРОЗА

Колегата filko,ако може да сподели мнение за карборатора който е сложил на FERO от лада.Разхода по голям ли е или по малък,мощноста променя ли се? Благодаря.

Коментар

От: Не работещ смукач при ФЕРОЗА

Колега , Филко
              Как свърза двата вакума на делкото с карбуратора .
              Последно редактирано от CarTest™; 19-02-11, 08:58.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X