Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не работещ смукач при ФЕРОЗА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не работещ смукач при ФЕРОЗА

Здавейте колеги Ферозаджии.Имам Фероза от шест месеца която е с карборатор.Смукача не се включва.Когато двигателя е студен би трябвало да е с увеличени обороти а той не е. Моля за коментар.БЛАГОДАРЯ. .

До: Не работещ смукач при ФЕРОЗА

Шом го палиш на студено - значи смукача е в ред....Ако очакваш да ти "надуе" обороти до 1500-2000 като на стара Лада, и по това да разбереш че тази джаджа е в ред - не си прав, или нямаш опит с коли отлични от руски.

Успех.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Благодаря за отговора.Но когато е студен по трудно запалва.

Коментар

Пробвай с спрей за почистване на карбуратори, ако не поможе, намери нянакъв кадърен, да ти го отрегулира, май е възможно.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Тия карбуратори много малко хора се навиват да ги човъркат, за съжаление. Ако намериш - пиши къде/кой е. Ще е полезно.

На студено на празен ход инжекционните ферози поддържат 1000-1200 боорота, а на топло - 850. Ако обаче ти искат много пари, а тя си работи, без да тресе, им тегли една майна.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Живея в едно малко красиво градче,наречено БОЛЯРОВО.Тук освен моята ФЕРОЗА друга подобна няма.Така че,всякаква информация за мен е много ценна.А за майстори занимаващи се с такива зверове,просто няма.

Коментар

колко оборота ти държи, че стигна до извода, че не работи? Моята при палене дори и при студено време не качва повече от 1200, и ги сваля след минута на 1000 и като загрее- 800-900
              2015 KTM EXC 450 six days Argentina
              Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Изобщо не давай да ти разглобяват карбуратора най-много да ти я развалят провери маркучетата с охаладителната течност дали не са запушени има вероятност да са се запушили при загрял двигател трябва да са горещи
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от nikolai6868 Преглед на мнение
                  Живея в едно малко красиво градче,наречено БОЛЯРОВО.Тук освен моята ФЕРОЗА друга подобна няма.Така че,всякаква информация за мен е много ценна.А за майстори занимаващи се с такива зверове,просто няма.
                  Има.... има .....
                  Аз знам поне за още 3 .... Ферози ...
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

ФЕРОЗАТА даржи 900 оборота и при студен и при загрят двигатe.Пак казвам че,тя е с карборатор.А що се отнася до други ФЕРОЗИ,би ли ми посочел по не един.

Коментар

Най-близо до теб ......
                      Има една в Елхово, но повече стои в Ямбол.
                      Другата е на Лорейн (англоговоряща) в Лесово ....

Още да искаш ......

Остава и да се сетиш, защо ги знам!!????
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

виж пич, как се справих аз със същия проблем, живея в къща и имам градинска чешма и извадих двата маркуча които са под термоампулата на смукача на едната цявка закачих маркуч от водопровода а на другия по къс маркуч за да изведеш струята извън коша ( за да не намокриш динамото и електромотора) и надуваш чешмата до край излизат всички жаби от там, завърташ си маркучите обезвъздушаваш и после четеш отговора на Владко
                        Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

И пак да напомня че смяната на антифриза е хубаво нещо.

Мойта започна да работи както трябва едва след втората смяна, и неколкократна промивка. Сложих розов. На ЛУКОЙЛ.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Нормално е да се запушат тези тръбички в карбуратора от дълго стоене при мене проблема беше същия и вече се бях навил да я водя на майстор ама един приятел ме светна и като колегата zmiata29 исчистихме жабите и сега съм доволен вече стана една годин пали си като часовник на газ дори и при -15
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

Колега Freeflyer колко оборота вдига при студен двигател.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X