Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не работещ смукач при ФЕРОЗА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не работещ смукач при ФЕРОЗА

Без значение дали се пали зимно или лятно време обротите след запалване са 1200 и си ги държи стабилно, вече след като загрее оборотите са 750-800 пак се държи стабилно без прикашляния и големи вибрации на двигатела , това е от мен ако има друго питай
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Най-лесният начин да се провери дали смукача работи е с отваряне на капака на въздушния филтър. При студен двигател клапата на смукача се затваря. При загрял двигател клапата се отваря напълно.

С каквито и жаби да е пълна охладителната система, това може да доведе да работи постоянно на смукач, не и да не работи смукача.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

При мен оборотите са 750-800 и двигателя се колебае.Уте ще сваля капака на филтара и ще проверя за клапата.

Коментар

за жабите, флората и фауната в охладителната система не си прав донякъде защото при мен (карбуратирния модел) термо ампулата ръководи хода на смукача, единствено ако има някакъв друг механичен проблем тогава да
          Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

При карбураторните смукача е автоматичен и датваря напълно първа камера при студен двигател.Оборотите трябва да са 1200,после като загрее добре 850 плюс/минус 50.Така е по спецификации-другото са повреди,я в регулиравката на карбуратура,на центровката-3град.плюс минус 2.,свещи,кабели,дистрибутор,палез,вид бензин.Пиша така категорично защато минах през всичко това и нещата си дойдоха на место.
            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Привет! Моята ,когато я паля на студено пали лесно , но започва да работи много нестабилно- прекъсва и тръгва да гасне. След като подам газ 1 или 2 пъти смукача сработва и си отива на 1200 оборота.
              Пак горепосоченото ли да проверя? Някакви препоръки?
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                Привет! Моята ,когато я паля на студено пали лесно , но започва да работи много нестабилно- прекъсва и тръгва да гасне. След като подам газ 1 или 2 пъти смукача сработва и си отива на 1200 оборота.
                Пак горепосоченото ли да проверя? Някакви препоръки?
                Опитай преди да я запалиш, да натиснеш педала до ламарината и да го отпуснеш. После сподели резултата.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря. След обяд ще опитам, че я закарах да и слагат аларма.

Коментар

При мен също пали лесно при студен двигател но изчаквам две,три минути като подържам педала за газ.Ако пусна педала ще изгасне.След като позагрее малко започва да работи нормално.Имам чуство че не работи някоя запалителна свещ.

Коментар

При мен нещо подобно се появи след монтирането на АГУ- наблюдавам го и при другият ми автомобил, сащо след АГУ-то

При температури под 0 градуса, като запаля и съм на бензин, ако не подам газ, колата изгасва. Ако е много студено, -15 примерно, след първото подаване на газ, трябва и второ, иначе започна бавно да сваля обороти и изгасва
                      2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                      Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                        При мен нещо подобно се появи след монтирането на АГУ- наблюдавам го и при другият ми автомобил, сащо след АГУ-то

При температури под 0 градуса, като запаля и съм на бензин,
                        ако не подам газ, колата изгасва. Ако е много студено, -15 примерно, след първото подаване на газ, трябва и второ, иначе започна бавно да сваля обороти и изгасва
                        Абсолютно същия номер ми прави, макар че нямам газова уредба. Освен това не е необходимо температурите да са минусови- прави го всяка сутрин при първо палене, после не.
                        Утре ще опитам да направя , както казва Sparky....

Коментар

колеги,тук прочетох че вашите държали обороти(1200),моята пали дори само като си "подам"ръката,но когато е студено държи около 1800-1900 а като загрее 950-1000-инежкцион е-нещо не вред ли?

Коментар

Просто ги свяли малко. На загрял двигател ги направи около 850.

Макар че ако не ти пречи може и така да си я караш.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Опитай преди да я запалиш, да натиснеш педала до ламарината и да го отпуснеш. После сподели резултата.
                              Опитах преди малко. Натиснах до долу и отпуснах- запали веднага , но пак се поколеба , дали да не изгасне.След около 5-10 секунди се нормализира.
                              ПП. Въобще не съм пипал газта по време и след запалването.

Коментар

Re: Не работещ смукач при ФЕРОЗА

има ли възможност някои да ми покаже снимки на маркучите на вакумите. един майстор ми ги откачи и незнам как да ги върна обратно, ферозата неработи въобще

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X