Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще пазарувам тампони по окачване. Някой друг иска ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще пазарувам тампони по окачване. Някой друг иска ли?

Има два тампона на двигателя, и един на скоростите.

Обикновено се къса тампона на двигатепя откъм шофьора, и този на скоростите.

Цената им е 40-70лв. на тампон. Тоя на скоростите е по-скъп, обикновено към 70-ина лева. Има ги по магазините, ама фирмата пак я забравих. Разтършувай се из подфорума DAIHATSU, и ще намериш темата. Вече трима колеги пазаруваме тампони.

Звънни в магазина на Евлоги Георгиев. Там обикновено ги имат. Телефона го има из темите.

От тампоните още нищо не съм поръчвал, така че не е късно да се включиш.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това са размерите на тампоните на шекелите (или както се наричат) от страната на шасито. Размерите са в мм.

Качеството на снимката е малко лошо - ама с телефон на тъмно е така
      Прикачени файлове
      LZ1GUS

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Намерих фирма, предлагаща кажи-речи пълната гама от тампони по окачването на Feroza и Rocky.

Ето ценовата им листа. Всички цени за за комплект, тоест в един комплект влизат пълната бройка тампони от тоя вид ЗА ЦЯЛАТА ДЖИПКА.

Цената за доставка смятам че няма да е астронимична, предвид че фирмата е в UK. Ако пък намерим някой да ги донесе - тогава съвсем.

Та, ако някой иска нещо - да се обажда.

Аз ще си пазарувам тампони за шекелите и тампони за стабилизиращата щанга. Другото (ресори и U болтове) пътуват насам от Германия, със страшна сила.

Сайта им е http://www.oec4x4.com/
        Ценовата им листа за тампони е в прикачения PDF файл.
        колега имам питане за тампон на двигателя който се намира под раздатката и лежи върху гредата мисля че се казва заден танпон на двигателя ако ми помогнеш щесамти много благодарен в ХАСКОВО го няма никаде

Коментар

Тия нямат такова.

Потърси из DAIHATSU подфоума за магазина на Евлоги Георгиев. Аз си взех от там. 70лв. Вземи си и един за двигателя (40-50), защото е почти сигурно че и той е скъсан (откъм шофьора - другия не се товари на скъсване).

Може би ще се навият да ти пратят по куриер. На мен така ми пратиха.

Между другото транспорта до тук на пълен комплект тампони за Feroza от фирмата, дето съм посочил, е 20 лири баз ДДС.

Понеже от заплесия по новата ми джипка, и днес забравих да премеря диаметъра на стабилизиращата щанга, най-вероятно ще поръчвам към края на седмицата. За конкретни цени гледайте ценовата листа в първите постове.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Тия нямат такова.

Потърси из DAIHATSU подфоума за магазина на Евлоги Георгиев. Аз си взех от там. 70лв. Вземи си и един за двигателя (40-50), защото е почти сигурно че и той е скъсан (откъм шофьора - другия не се товари на скъсване).

Може би ще се навият да ти пратят по куриер. На мен така ми пратиха.

Между другото транспорта до тук на пълен комплект тампони за Feroza от фирмата, дето съм посочил, е 20 лири баз ДДС.

Понеже от заплесия по новата ми джипка, и днес забравих да премеря диаметъра на стабилизиращата щанга, най-вероятно ще поръчвам към края на седмицата. За конкретни цени гледайте ценовата листа в първите постове.
            благодаряти много и акоми помогнеш да намеря тяхен телефон ще се радвам мерси предварително

Коментар

STB - магазини на бул. Евлоги Георгиев 74 или на бул. Ген. Данаил Николаев 32-34 тел. 02/9433192; 02/8465577, 02/9430050, 02/9433192

Ама, научи се да работиш с форума, и по-точно да търсиш. Ще ти е полезно. Не разчитай всеки път някой да е готов да си загуби времето вместо теб.

Успех.

Коментар

благодаря щесе постарая все още съм нов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X