Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще пазарувам тампони по окачване. Някой друг иска ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ще пазарувам тампони по окачване. Някой друг иска ли?

Намерих фирма, предлагаща кажи-речи пълната гама от тампони по окачването на Feroza и Rocky.

Ето ценовата им листа. Всички цени за за комплект, тоест в един комплект влизат пълната бройка тампони от тоя вид ЗА ЦЯЛАТА ДЖИПКА.

Цената за доставка смятам че няма да е астронимична, предвид че фирмата е в UK. Ако пък намерим някой да ги донесе - тогава съвсем.

Та, ако някой иска нещо - да се обажда.

Аз ще си пазарувам тампони за шекелите и тампони за стабилизиращата щанга. Другото (ресори и U болтове) пътуват насам от Германия, със страшна сила.

Сайта им е http://www.oec4x4.com/
    Ценовата им листа за тампони е в прикачения PDF файл.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от sparkybg; 05-09-08, 13:16.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Ще пазарувам тампони по окачване. Някой друг иска ли?

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Намерих фирма, предлагаща кажи-речи пълната гама от тампони по окачването на Feroza и Rocky.

Ето ценовата им листа. Всички цени за за комплект, тоест в един комплект влизат пълната бройка тампони от тоя вид ЗА ЦЯЛАТА ДЖИПКА.

Цената за доставка смятам че няма да е астронимична, предвид че фирмата е в UK. Ако пък намерим някой да ги донесе - тогава съвсем.

Та, ако някой иска нещо - да се обажда.

Аз ще си пазарувам тампони за шекелите и тампони за стабилизиращата щанга. Другото (ресори и U болтове) пътуват насам от Германия, със страшна сила.

Здравей колега,интересуват ме тампоните за ресорите и евентуално за стабилизиращата щанга отпред(аз преправих едни от някъкъв нисан и за момента са добре и нямат луфт),но ако цената е разумна не бих имал нищо против да ги сменя.Ще ти звънна утре,предполагам,да се разберем нещо.Или ако знаеш откъде да си намеря такива(за ресорите)????
    Мернах ти телефона в темите за събора.
    Моят тел. е в подписа.
    Поздрави.
    п.с.Ако не е тайна какви пари ще ти излязат новите ресори с доставката?

Коментар

Новите ресори, заедно с U-болтовете и тампоните, които са в ушите им, излизат някъде малко над 600лв. От Германия са.

По-горе има ценова листа на всички тампони. Това са цени в лири, без ДДС и без доставката. Понеже още не съм поръчвал от тая фирма, нямам идея колко ще излезе всичко с доставката, ама ще изчакам до края на седмицата, ако още някой иска нещо, и ще им пусна конкретно запитване. Поне няма да се плаща мито и ДДС тук. ДДС, или на английски VAT, се плаща още на търговеца, от който ги купувам, и до колкото знам в UK ДДС е по-малък. Ако не се лъжа някъде 15-17%.

Та, погледни и кажи какво точно от изброените в листата искаш, за да те имам в предвид при запитването.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте,
        Тампони за реактивната щанга си пазарих от търговец, който отлива тампони предимно за японски автомобили и разпространява по магазините в страната. Казва, че може и по образец в зависимост от количеството. Двата ги взех за по 5 лв. а другите 8 по 1лв. Също и за амортисьорите, за ресьорите не съм питал. За качеството не знам, но засега стана добре. Мога да разговарям с него още какво предлага.

Коментар

Питай го. По-евтино ще излезе.

Трябва ми всичко по реактивната щанга, както и тампоните на шекелите(обеците) отзад, с които са захванати към шасито.

Коментар

Първоначално публикуван от YOSIF Преглед на мнение
            Здравейте,
            Тампони за реактивната щанга си пазарих от търговец, който отлива тампони предимно за японски автомобили и разпространява по магазините в страната. Казва, че може и по образец в зависимост от количеството. Двата ги взех за по 5 лв. а другите 8 по 1лв. Също и за амортисьорите, за ресьорите не съм питал. За качеството не знам, но засега стана добре. Мога да разговарям с него още какво предлага.
            Колега, това е интересно, дай някакви контакти за връзка с човека. Във Варна има такъв вариант но се говори, че каучука /или там от каквото ги лее/ е кофти и само в краен случаи се прибягва до такива.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Новите ресори, заедно с U-болтовете и тампоните, които са в ушите им, излизат някъде малко над 600лв. От Германия са.

По-горе има ценова листа на всички тампони. Това са цени в лири, без ДДС и без доставката.

Та, погледни и кажи какво точно от изброените в листата искаш, за да те имам в предвид при запитването.

Здравей колега,става въпрос за тампоните,които са в ушите на ресорите.
              Също така и за тези,които са на обиците при захващането за купето.
              Поздрави

Коментар

Утре ще разговарям и ще пиша. Също и за телефон, защото имам само стационарен.

Коментар

Първоначално публикуван от tosev Преглед на мнение
                  Здравей колега,става въпрос за тампоните,които са в ушите на ресорите.
                  Също така и за тези,които са на обиците при захващането за купето.
                  Поздрави
                  Това е 5-ти ред. KIT063K. 57.51 лири без VAT + частта от доставката, падаща се на тях. Това доколкото разбирам от описанието са всички тампони по окачването отзад, и за двата ресора и шекела.

Днес видях новите ми ресори - тампоните им са отливка с външна и вътрешна втулка, вкарани в ухото на преса. Честно казано не знам каква е разликата с тия на части, но съм виждал и такива.

Коментар

Днес разговарях с Димитър Байрамов тел. 045768898 и 0887708402.
                    Показа ми разни неща и мисля, че работи професионално, има отливки на тампони заедано с метални части за закрепването им. За Фероза точно не знае всички тамоини, имаше малките за реактивната щанга, а другите два ставали от Нисан с малко изпиляване. Погледна и ресьорите, трябва да се свали един тампон и да прецени, защото трабвало зглобката да е точна. Ако някой има свалени може да ми изпрати за мостра или аз трябва да свалям. Изработката не изисквала много време и можел да ги направи. Обажда се на някакви магазини да разбере за модела, но не получи информация. мисля беше на магазин, който се намира на " Симеон " в София и в Бургас, продавача каза, че при него също търсели. При интерес пишете ако трябва да съдействам.

Коментар

Мога да дам за мостра тампони /в добро състояние/ от тези които са за закрепване на ресорите към шасито и предни и задни /еднакви са до колкото помня/. Тези които са към ресора с металната вложка не съм ги свалял.

Коментар

Еми виж дали наистина са еднакви. Новите ми ресори са с набити тампони с метална вложка. Вътрешния размер мога да взема, ама външния - не.

Коментар

Тампоните на шекела са по 2 еднакви за всеки шекел.

Вътрешен диаметър - 16.1мм (явно болта е 16мм, или втулката, ако има такава, ама май няма)

Дължина - 44.2мм

само не знам външния диаметър колко им е.(не знам дали имат бордче в единия край, и съответно какъв им е диаметъра. Това обаче може да се измери както са си на джипа, а моя е на село, и ще мога чак утре.

Единия тампон на ресора е:
                          Дължина - 66мм
                          Външен диаметър - 33мм
                          Вътрешен диаметър - 16мм
                          Това са тампони с външна и вътрешна метални втулки, и между тях - гума.
                          Довечера ще се опитам да измеря другия тампон на ресора. Ширината и вътрешния диаметър не са проблем, само външния размер ще ме затрудни. Всъщност е почти сигурно че ширината е същата. Много вероятно и вътрешния размер да е същия. Но външния със сигурност е различен, поне на новите ми ресори.

Ако съдя по новите ми ресори, ще трябва да им търся някакви гумени шайби за в двата края. А не знам откъде. Довечера ще премеря по-обстойно.

Коментар

Спарки, що не направиш едно сравнение на цените ей с тия ? Може и да имат в наличност. Въпроса е в цената.

Коментар

Звъннах. Нямат наличнист. Стигат за 5-7 работни дни. След малко ще ми звъннат да кажат цените.

Явно тия по-горе са същите. Номерата им са съвсем същите. Да видим дали наще са читави търговци...

Ще пиша какви цени ще ми обявят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X