Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРОБЛЕМЧЕ ИЛИ НЕ-Това е въпроса!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПРОБЛЕМЧЕ ИЛИ НЕ-Това е въпроса!

1.Относно датчика-смених този за стрелката-един такъв прилича в края си на запалителна свещ-развива се с ключ 13-смених го щото като сваляхме главата го итръгнахме,явно се беше опекъл!

2.Относно главата-не съм шлайфал щото майстора каза нема нужда-замервали са там с некакъв уред и не е имало отклонения!

Благодаря на всички за съветите в темата !!!

Коментар

Първоначално публикуван от freeflyer Преглед на мнение
      Перката си влиза идеално само заварих 3 шпилки на краищата на радиатора и си я хаванах без проблеми.за диаметъра не знам дали е голям или малък ама досега не се е случвало да не може да охлади дори и на доста стръми и дълги баири.Ще се постарая днеска утре да кача снимки на моето решение на проблема
      И аз така мислех да направя с перката, но ме убедиха, че много бързо се прецаква водната помпа, та си купих ново (старо, но работещо)виско. Сега нямам проблеми. Днес се разходих по пътя за Бонсови поляни в дясно след хотела. Имаше много кал.

Коментар

Първоначално публикуван от Velkov Преглед на мнение
        И аз така мислех да направя с перката, но ме убедиха, че много бързо се прецаква водната помпа, та си купих ново (старо, но работещо)виско. Сега нямам проблеми. Днес се разходих по пътя за Бонсови поляни в дясно след хотела. Имаше много кал.
        Да не си мислил да направиш твърда връзка към перката?Щото монтажа на ел перка на радиатора,не товари помпата,а напротив,разтоварва я.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X