Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ресори и прочие ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ресори и прочие ...

Ето картинка на задното окачване от ръководството.
    Прикачени файлове
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
      Ето картинка на задното окачване от ръководството.
      Ама седи под ъгъл. Обаче пак трябва да седи по средата на хода си. Същата процедура. Само трябва да изчислиш хода във вертикалната равнина колко е. С колкото седи под средата, с толкова са слегнали ресьорите.

Коментар

Днес порових отдолу. Премерих отстоянието на ресорите до тампоните. И от двете страни е 4 см. Моля ако накой може да премери колко е на други коли.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Днес порових отдолу. Премерих отстоянието на ресорите до тампоните. И от двете страни е 4 см. Моля ако накой може да премери колко е на други коли.
          И аз днес погледнах, за да проверя откаде може да скърца. Тампоните са здрави и на око разстоянието е 10-ина см. Не съм сигурен точно , но утре ще премеря и ще споделя.
          Проблема е , че не се знае колко е с нови... И в документацията го няма , доколкото знам...
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            И аз днес погледнах, за да проверя откаде може да скърца. Тампоните са здрави и на око разстоянието е 10-ина см. Не съм сигурен точно , но утре ще премеря и ще споделя.
            Проблема е , че не се знае колко е с нови... И в документацията го няма , доколкото знам...
            Моля те преброй колко листа има пакетът при теб. При мен са 4. Отделно има и някакви малко квадратни платини прикрепени към пакета. По две от двете страни на дифа. Общо 4 от всяка страна.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

При мен няма нищо , освен скобите, но утре ще преброя колко са листовете. Със сигурност знам , че най-долният е захванат само от едната страна, а от другата е свободен (май отзад беше)...

Коментар

Моля те преброй колко листа има пакетът при теб. При мен са 4. Отделно има и някакви малко квадратни платини прикрепени към пакета. По две от двете страни на дифа. Общо 4 от всяка страна.
                Колега, на мойта са 5 листа, като първия и втория (отгоре надолу) са по 5 мм. Другите са 6 мм, и най-долният е закрепен със скоба само в предния край. Ширината не се сетих да видя, но ми е странно различната дебелина.
                Може и да са модифицирани. Разстоянието до тампоните е 6,5-7 см.

Коментар

От: ресори и прочие ...

Здравейте колеги.Управлявам микробус Ивеко Дейли 45C15.Наскоро смених тампоните на ресорите,защото започна да блъска отзад.След 1 седмица ресорите започнаха да скърцат.Та въпроса ми е следния:Какво да направя за да не скърцат?

Коментар

От: ресори и прочие ...

Омажи ги с грес. За предпочитане и между листовете. Това ако скърцат ресорите, а не тампоните им. Ако скърцат тампоните - търси тампони от друго място.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X