А за филтъра на купе се слага с посока надолу на стрелката. Тоест потока на въздуха е отгоре надолу нали?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли Даихатсу Териос 2-ро поколение във форума?
Свий
X
-
https://www.facebook.com/groups/202613571694832/
Група за взаимопомощ"NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
-
Здравейте,проблем с двигателя на ДАЙХАЦУ ТЕРИОС 2,2008,105 к.с.Започнаха да излизат кодове P0302,P0303-misfire 2nd,3th cyl.Липса на горене във 2-и и 3-и цилиндри.Сменени бобини и свещи преди по-малко от 2 години,няма и 20 хил. км.Съвет????????
Коментар
-
И при мен светна чека и излиза код P0141 за лмбда сонда и капачка на резервоар. Едва ли е капачката, някой сменял ли е ламбда сонди, оригиналните май са само добри от китайските няма смисъл, тя старата май може да се тотопи в оцет или слаба киселина. Но има и вариант със резистор и със стругована муфа ако знае някой майстор да препроръча.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dilithium Преглед на мнение
Дано се окаже читава, че малко котка в чувал си купих. Гледам по руксите сайтове им се разхлопва буталото в първи цилиндър и било горе долу масов проблем, дано не се случи и при мен. Иначе я чакам още ще кача снимков материал като дойде, имах преди време Тойота Рав4 втора генерация прилича вътре малко на нея. Имам познат в Сингапур и гледам там правят турбо кит за Дайхатсу, ще взема да ги разпитам там производителите мисля за $2500 го продават. https://www.youtube.com/watch?v=v93kkS74_xs.Жена ми все още стърже моето, много компактна и устойчива градска кола, само мощност му липсва и висок разход на гориво, стига до 12 в студовете, пък и тя постоянно вози 5 човека и обича да настъпва газта до долу.Липсата на мощ е и единствената причина да се оглеждаме за подмяна, ама пусто нищо не излиза с подобна визия и пропорции.Кажи при теб как върви.Поздрави
"NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар