Възможна причина за потропването:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли Даихатсу Териос 2-ро поколение във форума?
Свий
X
-
Да, това е обтегача на веригата.Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеСупер, благодаря за схемата.Това трябва да е някакъв обтегач, нали.Ще го гледам, ако дойде време за смяна на верига.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Привет.Реших да си сменя профилактично предните амортесьори с тампоните, но се оказа че тези които са ми дали не са същите.Тампоните за това дайхацу са два модела.Прилагам снимки за информация, ако на някой друг му се наложи да прави тази процедура.
"NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
- 1 like
Коментар
-
Здравейте,
харесал съм Daihatsu Terios 77kW - автоматик в Германия. Дилъра е писал, че е 4х4, но гледам в интериора, че няма копче за блокаж на диференциала. Това означава ли, че колата не е 4х4? В auto-data ми излиза само един модел автоматик и той пише, че е 4х4 , но не знам на какво да вярвам
Благодаря много за отговорите!
Коментар
-
Трябва да има копче за заключване, отляво долу до волана.Не съм чувал да има вариант само на предно.По скоро може да няма копче за ESP и за спускане под наклон.Дай линк на лично, че ги трият да го видя."NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
-
Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
Привет.Реших да си сменя профилактично предните амортесьори с тампоните, но се оказа че тези които са ми дали не са същите.Тампоните за това дайхацу са два модела.Прилагам снимки за информация, ако на някой друг му се наложи да прави тази процедура.
0878739299
Коментар
-
Ами китайска шаренийка. Доста гадничко изглежда казано по-тактично...Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеЕто една гъзарийка ,която поставих за повече информация,като температура на вода волтаж,скорост, както и за диагностика и триене на грешки
- 1 like
Коментар
-
Темата позамря та да я повдигна малко.Поглезих моето /на жена ми де/ с нова мултимедийка 9 инча, предна камера и един модул за централното с 2 дистанционни, че оригиналното така и никой не успя да ми го клонира.Получи се добре, продължавам да се оглеждам за други доработки на хоби-колата ми.Нямам в предвид наджипване, повдигане,превръщането и в Жип...
0878739299
Коментар
-
Къде ги монтира и колко струваше? Има ли камера за задно виждане при заден ход и има ли изобразени линии показващи траекторията и ограничител "виртуални" да не бутнеш нещо.Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеТемата позамря та да я повдигна малко.Поглезих моето /на жена ми де/ с нова мултимедийка 9 инча, предна камера и един модул за централното с 2 дистанционни, че оригиналното така и никой не успя да ми го клонира.Получи се добре, продължавам да се оглеждам за други доработки на хоби-колата ми.Нямам в предвид наджипване, повдигане,превръщането и в Жип...
Коментар
-
Здравей.Монтирах я в Пловдив в ЕМК или Емо Тоягата, както му казват.Струваше по спомен около 700лв, но си сложих и предна камера, централното и тотал беше към 900 и нещо.Задна камера си имах вързана към старата 7 инчова медия и тя си има тези линии за които говориш и показва смея да твърдя доста точно и реално.Иначе те монтират и задни камери с много добро качество по спомен нещо около 150лв бяха"NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
-
Благодаря много. Аз си поръчах едно Дайхатсу автоматик 2008 1.5 от Германия, трета кола ще ни е в семейството, вероятно и жената ще я кара по село, тя има тойота ярис 2017 хибрид с въпросните "линии" на парктроника и гледам да и угодя, все пак ми е жена като я кара на село и качва по бордюрите. Само да не се оплаква, че няма подгрев дайхатсуто, защото и на това е свикнала. А знаете ли въпросният капак за поленовият филтър какъв е неговият парт номер, за да го търся? То първо да я докарат колата за да видя дали някой си е правил труда да направи, но ме съмнява.Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеЗдравей.Монтирах я в Пловдив в ЕМК или Емо Тоягата, както му казват.Струваше по спомен около 700лв, но си сложих и предна камера, централното и тотал беше към 900 и нещо.Задна камера си имах вързана към старата 7 инчова медия и тя си има тези линии за които говориш и показва смея да твърдя доста точно и реално.Иначе те монтират и задни камери с много добро качество по спомен нещо около 150лв бяха
Коментар
-
Да днаеш че не си направил грешен избор.Машинката е много приятна,много проходима и с много компактни размри, бордюрите хич не са и проблем.Моето има подгрев на седалките, кеф си е да.Имах го този номер, но не го намирам.Ще потърся намерих го 88892-B4010 пробвай с този
УспехПоследно редактирано от dvdimov; 25-08-23, 10:55."NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
-
Дано се окаже читава, че малко котка в чувал си купих. Гледам по руксите сайтове им се разхлопва буталото в първи цилиндър и било горе долу масов проблем, дано не се случи и при мен. Иначе я чакам още ще кача снимков материал като дойде, имах преди време Тойота Рав4 втора генерация прилича вътре малко на нея. Имам познат в Сингапур и гледам там правят турбо кит за Дайхатсу, ще взема да ги разпитам там производителите мисля за $2500 го продават. https://www.youtube.com/watch?v=v93kkS74_xsПървоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеДа днаеш че не си направил грешен избор.Машинката е много приятна,много проходима и с много компактни размри, бордюрите хич не са и проблем.Моето има подгрев на седалките, кеф си е да.Имах го този номер, но не го намирам.Ще потърся намерих го 88892-B4010 пробвай с този
Успех
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар