Възможна причина за потропването:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли Даихатсу Териос 2-ро поколение във форума?
Свий
X
-
Да, това е обтегача на веригата.Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеСупер, благодаря за схемата.Това трябва да е някакъв обтегач, нали.Ще го гледам, ако дойде време за смяна на верига.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
"NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
- Харесвани 1
Коментар
-
Здравейте,
харесал съм Daihatsu Terios 77kW - автоматик в Германия. Дилъра е писал, че е 4х4, но гледам в интериора, че няма копче за блокаж на диференциала. Това означава ли, че колата не е 4х4? В auto-data ми излиза само един модел автоматик и той пише, че е 4х4 , но не знам на какво да вярвам
Благодаря много за отговорите!
Коментар
-
Трябва да има копче за заключване, отляво долу до волана.Не съм чувал да има вариант само на предно.По скоро може да няма копче за ESP и за спускане под наклон.Дай линк на лично, че ги трият да го видя."NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
-
0878739299
Коментар
-
Ами китайска шаренийка. Доста гадничко изглежда казано по-тактично...Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеЕто една гъзарийка ,която поставих за повече информация,като температура на вода волтаж,скорост, както и за диагностика и триене на грешки
- Харесвани 1
Коментар
-
Темата позамря та да я повдигна малко.Поглезих моето /на жена ми де/ с нова мултимедийка 9 инча, предна камера и един модул за централното с 2 дистанционни, че оригиналното така и никой не успя да ми го клонира.Получи се добре, продължавам да се оглеждам за други доработки на хоби-колата ми.Нямам в предвид наджипване, повдигане,превръщането и в Жип...
0878739299
Коментар
-
Къде ги монтира и колко струваше? Има ли камера за задно виждане при заден ход и има ли изобразени линии показващи траекторията и ограничител "виртуални" да не бутнеш нещо.Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеТемата позамря та да я повдигна малко.Поглезих моето /на жена ми де/ с нова мултимедийка 9 инча, предна камера и един модул за централното с 2 дистанционни, че оригиналното така и никой не успя да ми го клонира.Получи се добре, продължавам да се оглеждам за други доработки на хоби-колата ми.Нямам в предвид наджипване, повдигане,превръщането и в Жип...
Коментар
-
Здравей.Монтирах я в Пловдив в ЕМК или Емо Тоягата, както му казват.Струваше по спомен около 700лв, но си сложих и предна камера, централното и тотал беше към 900 и нещо.Задна камера си имах вързана към старата 7 инчова медия и тя си има тези линии за които говориш и показва смея да твърдя доста точно и реално.Иначе те монтират и задни камери с много добро качество по спомен нещо около 150лв бяха"NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
-
Благодаря много. Аз си поръчах едно Дайхатсу автоматик 2008 1.5 от Германия, трета кола ще ни е в семейството, вероятно и жената ще я кара по село, тя има тойота ярис 2017 хибрид с въпросните "линии" на парктроника и гледам да и угодя, все пак ми е жена като я кара на село и качва по бордюрите. Само да не се оплаква, че няма подгрев дайхатсуто, защото и на това е свикнала. А знаете ли въпросният капак за поленовият филтър какъв е неговият парт номер, за да го търся? То първо да я докарат колата за да видя дали някой си е правил труда да направи, но ме съмнява.Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеЗдравей.Монтирах я в Пловдив в ЕМК или Емо Тоягата, както му казват.Струваше по спомен около 700лв, но си сложих и предна камера, централното и тотал беше към 900 и нещо.Задна камера си имах вързана към старата 7 инчова медия и тя си има тези линии за които говориш и показва смея да твърдя доста точно и реално.Иначе те монтират и задни камери с много добро качество по спомен нещо около 150лв бяха
Коментар
-
Да днаеш че не си направил грешен избор.Машинката е много приятна,много проходима и с много компактни размри, бордюрите хич не са и проблем.Моето има подгрев на седалките, кеф си е да.Имах го този номер, но не го намирам.Ще потърся намерих го 88892-B4010 пробвай с този
УспехПоследно редактирано от dvdimov; 25-08-23, 09:55."NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
-
Дано се окаже читава, че малко котка в чувал си купих. Гледам по руксите сайтове им се разхлопва буталото в първи цилиндър и било горе долу масов проблем, дано не се случи и при мен. Иначе я чакам още ще кача снимков материал като дойде, имах преди време Тойота Рав4 втора генерация прилича вътре малко на нея. Имам познат в Сингапур и гледам там правят турбо кит за Дайхатсу, ще взема да ги разпитам там производителите мисля за $2500 го продават. https://www.youtube.com/watch?v=v93kkS74_xsПървоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеДа днаеш че не си направил грешен избор.Машинката е много приятна,много проходима и с много компактни размри, бордюрите хич не са и проблем.Моето има подгрев на седалките, кеф си е да.Имах го този номер, но не го намирам.Ще потърся намерих го 88892-B4010 пробвай с този
Успех
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар