Каквото и да е има оправия и то за нормални суми.И аз преди да го взема много четох негативни отзиви, че се трошало, че нямало части, че са им затворили представителството, че евроатлантиците ги спрели щото много цапали чистия въздух ама .....се оказват невежи разсъждения.Части има колкото искаш на смешни пари, мисля че най-мого чаках семеринг за полуоската 1 ден.Много от частите им са съвместими с Тойота, например на Аурис врътките на климатика са същите.От там видях какви крушки да си купя от Али.Единственото което не му стига е липсата на турбото.До 120 набира, но после почва да му липсва иначе 160 съм постигал, но с 18ки джанти, на 16 ките 130 и става литкаво,с 18 ките по балкански тесен път влизам в завоите с 70 и стои като залепено,може и още стига да има видимост.Вземи ги ги разпитай и ако не е много сложно и нанасящо щети на двигателя може и да си поиграем.
Има един много точен пич от София има части за Териоси а и намира и нови такива, ако се наложи ще пратя контакт.
Има един много точен пич от София има части за Териоси а и намира и нови такива, ако се наложи ще пратя контакт.
Коментар