Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да Ви представя "Грозньо"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да Ви представя "Грозньо"

Първоначално публикуван от D_Petkov Преглед на мнение
    Да ви представя и моята слабост
    Супер
    Моята е същата
    но!!!
    къде ти е задния ролбар? В тоя вид е доста опасна за каране? Ми ако се обърне, ще трябва на глава да я удържаш, а в това леко се съмнявам

не карай така

Коментар

Задния ролбар на седящите отпред няма да помогне особено. Той е само за тия отзад, ако има такива, и за стабилност на мекия или твърдия таван.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Донякъде си прав - в инструкцията пише, че ако караш без хардтоп, не бива да се сяда на защитната дъга отпред - доколкото е защитна, при това условие , ама по-добре нещо, отколкото нищо

Да не се налага да се пробва, де..

Коментар

Е, защитна ще е, ако се сложи допълнително отдолу ролбар. Аз даже съм намислил нещо такова, откак едвам не се обърнах. Хитрината е хем да не пречи да се качват хора отзад, хем да върши работа. Ако някога намеря време и за това, ще постна снимки. Иначе не е нищо особено. Просто яка тръба (по дебела от тая отзад, и от по-друга стомана евнтуално), сгъната така че да легне там. Аз нямам налепени пластмаси и други ненужнотии там, та всичко се вижда. Мойта е някакъв "спартанки вариант", без никакви екстри, освен регулируемите амове и хидравликата на волана.

Но там по мое мнение ролбар си трябва, дори и да се кара от двама. Тая ламаринка ще хлътне много лесно при обръщане. А ако седнат двама 100 килогрмови там, хлътването е гарантирано. Не нзма конкретно за тая джипка, но примерно на леката ми кола и дават 70кг товароносимост на багажника на тавана. А уж се брои що-годе безопасна.
          Последно редактирано от sparkybg; 29-08-08, 15:33.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Прав си
            ама сори за спама - тури първо лебедката - аз те чакам от толкова време, да видя как ще я курдисаш
            не се сърди де

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
              Прав си
              ама сори за спама - тури първо лебедката - аз те чакам от толкова време, да видя как ще я курдисаш
              не се сърди де
              Кво да се сърдя. Време не мога да намеря. Желание не липсва.

Коментар

Спарки, онази "фероца" за която ти писах ЛС че май е "роки" с мек покрив, се въртя през таван с недъгавия си заден фабричен ролбар ( по-скоро държачка за покрив ) и щастливия собственик си остана здрав ( физически де, иначе си е малко ку-ку) но въртенето не е било на скорост, по-скоро при опит да паркира от асфалта на банкета не е "съобразил" че банкета е 5м.по-надолу. За хлътване - хлътва, но донякаде и пази! Доказано при равен склон без камъни и пънове и само 1 оборот през таван. Не че желая и на теб да се случи
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ей, момчета оспамихме темата за Грознньо.
                  Модератор, моля премести мненията относно ролята на задния ролбар в друга тема, щото и това е важно.
                  Ама Грозньо няма такъв и не го касае.
                  О899 2б2 1З2

Коментар

Еее,всичко с времето си...Роубара и той.Макар че,при последното качване до вилата малко "обърках" пътя и жената така се изплаши,че най-малко за нейно успокоение ще трябва да мисля нещо.
                    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

• До: Да Ви представя "Грозньо"

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Сега, ако имаш малко акъл в главата, бягай далече от тоя форум. Иначе скоро няма да е така лъскавичка.

Тука е заразно. И нелечимо. Като дойдеш на една разходка, после няма отърване.
                      Здравейте,
                      явно е че нямам малко акъл в главата защото за 16 години не беше толкова надраскана, колкото ние успяхме за два излета, но пък за сметка на това съм удивен от способностите на Ферозата.
                      Махнах задния ролбар за няколко часа да проба и по настояване на сина ми. Оказа се че освен опасно е и много прашно.
                      P.S.
                      Съжелявам че не успях да присъствам на събора в Белоградчик, но се надявам това да не е последния!
                      Mitsubishi Pajero 2800+
                      Stop the earth I want to get down

Коментар

Първоначално публикуван от D_Petkov Преглед на мнение
                        Здравейте,
                        явно е че нямам малко акъл в главата защото за 16 години не беше толкова надраскана, колкото ние успяхме за два излета, но пък за сметка на това съм удивен от способностите на Ферозата.
                        Махнах задния ролбар за няколко часа да проба и по настояване на сина ми. Оказа се че освен опасно е и много прашно.
                        P.S.
                        Съжелявам че не успях да присъствам на събора в Белоградчик, но се надявам това да не е последния!
                        Като в една реклама за едно питие:

...Късно!!!!...

Добре дошъл в отбора на надраните ферози. Машинката тепърва ще те изненадва с възможностите си. И да знаеш че това е болест, от която няма отърване...

Коментар

Таране, нещо ново около Грозньо?
                          Я посъживи темата!
                          О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                            Я посъживи темата!

Аааа,"жив е той,жив е"...В момента го ползвам за ежедневно возило,че по празниците си строших колата .
                            Има си нова броня от "П"-образен профил (е тя е вече на няколко месеца) и подготвям монтаж на ванти...Та,това е.

ПП,турам две снимки,да се види бронята .Заслугата за тях е на Денислав.
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от taran; 08-05-09, 07:47.
                            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                              Я посъживи темата!
                              Ще кажеш кога ще се поосвободиш, и ще направиме DAIHATSU среща. Даже може и някъде около Пловдив, та да могат да дойдат хора от цяла България. Ще е интересно преживяване - виж SUSUKI-таджиите какви са организирани. Само ние се излагаме.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Ще кажеш кога ще се поосвободиш, и ще направиме DAIHATSU среща. Даже може и някъде около Пловдив, та да могат да дойдат хора от цяла България. Ще е интересно преживяване - виж SUSUKI-таджиите какви са организирани. Само ние се излагаме.
                                Вече няма за мен проблем за която и да е събота и неделя. Сега нали го дискутираме в клуб Дайхатсу къде и кога. Хайде включвай се и ти там в обсъжданията.
                                О899 2б2 1З2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X