Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да Ви представя "Грозньо"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да Ви представя "Грозньо"

Първоначално публикуван от D_Petkov Преглед на мнение
    Да ви представя и моята слабост
    Моята слабост вече я няма
    Новата слабост е Nissan Terano II
    Mitsubishi Pajero 2800+
    Stop the earth I want to get down

Коментар

Първоначално публикуван от D_Petkov Преглед на мнение
      Моята слабост вече я няма
      Новата слабост е Nissan Terano II
      Е, аз пък си ги имам и двете.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Имам едно такова въпросче към колегата taran: резервни части как намираш за твоята машина? С ферозите в началото беше доста зор. Сега се появиха повече машини и май малко се подобри положението. Друг важен момент е взаимозаменяемоста на частите на ферозата с други коли на Дайхатсу като аплаус например. При Грозньо как е положението в това отношение?
        Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Първоначално публикуван от Jr. Преглед на мнение
          Имам едно такова въпросче към колегата taran: резервни части как намираш за твоята машина? С ферозите в началото беше доста зор. Сега се появиха повече машини и май малко се подобри положението. Друг важен момент е взаимозаменяемоста на частите на ферозата с други коли на Дайхатсу като аплаус например. При Грозньо как е положението в това отношение?

Досега,особенни затруднения имах само с шенкелните лагери.За ремонта на двитателя,нещата се намериха относителна лесно-всепак ДВГ е на Тойота,макар и дърт модел.
          За окачването имам подозрения,че съвпада с това на Роки.Понеже не ми се търсеше,обаче,кормилните щанги,ти занесох да ги рециклират-малко цената не ми допадна,ама станаха,иначе.
          Са ше видя от какво ще станат накладки,че от вчера почна голямо скърцане ,ма те и предните и задните са барабанни,та в краен случей,ще ги ковем.
          Като се замисля,друго не ми е трябвало,но като потрябва,ще го намерим,или ще го направим .
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
            Са ше видя от какво ще станат накладки,че от вчера почна голямо скърцане ,ма те и предните и задните са барабанни,та в краен случей,ще ги ковем.
            Като се замисля,друго не ми е трябвало,но като потрябва,ще го намерим,или ще го направим .
            Таране, нали знаеш че " niki p" има магазин за накладки и съединители ?
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
              .....
              ......
              Някъде на Симеон имаше фирма която лепеше накладки. На Трабанта там си ги правих преди години.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
              X