Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да Ви представя "Грозньо"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да Ви представя "Грозньо"

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
    ..... покрай тези ремонти,външното разкрасяване се отлага за неопределено време,че ми се е прикарала джипка нещо...
    При този тип превозни средства външното разкрасяване води до вътрешни терзания след всяко каране. Така , че изобщо не наблягай на тая част
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
      При този тип превозни средства външното разкрасяване води до вътрешни терзания след всяко каране. Така , че изобщо не наблягай на тая част
      Да, знам,но то се налага,като част от плана за борба с гнилоча и ръждата.Така е икърпено,че падат парчета гнила ламарина от него...
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Брейй ма то джигателя е като нов как си го постигнал?Аз сам виждал Ферози с такива двигатели 4е не искам да се сещам.
        Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
        Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Малее, сега видях в какво забавление си се вкарал.
          Стискам палци братко.
          Абе тука било много як купон!

Коментар

Бе,то едно го,мислех-друго стана,ма,щом сме на хорото-ще го играем.Са,с тези песъкоструй,си хванах друга беля,така и така е свален мотора-да изчистя каша и да го грундирам-само време да има човек.

Коментар

Туй оплакване ли беше или хвалба
              Ще го изпипаш като нов - какво по-хубаво !

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                Туй оплакване ли беше или хвалба
                Ще го изпипаш като нов - какво по-хубаво !
                Мъъъъ,карами се бре,то неможе само правене....

Коментар

Първоначално публикуван от Vani4a Преглед на мнение
                  Брейй ма то джигателя е като нов как си го постигнал?Аз сам виждал Ферози с такива двигатели 4е не искам да се сещам.
                  За двегателя,нямам заслуга,закарах го на един приятел монтйор-той го разглабя,изми,носи на шлайфане и накрая го боядиса.Картера и капака на клапаните бяха при мен и като видях двигателя,нямаше как и тях боядисах

Коментар

Оправи ли "Грозньо" или още те мъчи И ако може снимки след като е готов.
                    Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                    Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Първоначално публикуван от Vani4a Преглед на мнение
                      Оправи ли "Грозньо" или още те мъчи И ако може снимки след като е готов.
                      Заринал съм се с клиентски коли и не ми остава много време за него,но малко-по малко се движат нещата.Изпесъкоструихкоша(егати думата стана),ударих му един епоксиден грунд и следва,качване на мотора.

Коментар

Ето две снимки на коша след песъкоструенето.В интерис на истината,външно няма да има промени,засега.То си трябва сериозно кърпене и баядисване и затова смятам да го подкарам рърво,пък като му се понакефя,ще има втора серия от ремонти.
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от taran; 09-06-08, 19:29.

Коментар

Тъй...След поочистването на коша от ръжда последва грундиране и боя.Страниците ще ги оставя само с грунд,за времето когато ще се кърпи купето.
                          Е, в тоя кош,по може да турнем разкрасения и ремонтиран двигател.
                          Прикачени файлове

Коментар

Браво! Ще стане голям звяр.
                            Само на мен ли ми се струва или този кош е малко голям за този двигател.. или е обратното

Коментар

Първоначално публикуван от Scud_ti Преглед на мнение
                              Браво! Ще стане голям звяр.
                              Само на мен ли ми се струва или този кош е малко голям за този двигател.. или е обратното

Като оборудвам двигателя,ще изглижда по-голям .Иначе отстрани има място,но отпред не остава почти никакво.

Коментар

Днес отбелязах сериозен напредък-двигателя запали,дори направих пробег от 15-тина км.Вози като каруца ,със синчето много му се изкефихме...Нещо се зачудих...не ще да дигне повече от 70 без зор,ма кой да пусне ръчната спирачка.
                                Кофтито е,че всички електриджий за които се сетих са в отпуска (или на събор на електриджийте ),та няма кой да му оправи ел инсталацията и да провери релето за зареждане.
                                Аааа,и спирачките нещо нИ мЪ кефят...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X