Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клапани

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Клапани

Oт друга страна толкова дебел нагар, че да се срещнат клапан/бутало ще вдигне компресията.
    А тези простотии се правят от името на всички ни.
    Даника
    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
      В челото на буталото,са фрезовани 2 бр."легла"
      Пробвай още един път

Коментар

За над десет години стаж и сума ти мотори и МПСта от секъв калибър до тежки кимиони,пробвай ти,аз съм пробвал,та ми търнат кокалите!Това е едно на сто и то преди години когато и горивата бяха много калпави,беше се счупил нагара на първи и четвърти,но изкривил и клапаните,малко ,но предостатъчно!Нагара не беше еднакъв във всички цилиндри!Ако искаш дерзай в ДВГтата може да попаднеш на тоя "феномен",нехарактерен за опел.Та темата не е баш за това. /п.с. един и същ модел на опел кадет "капка"съм виждал със и без стабилизираща щанга!/
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Този форум го четат и хора на които техниката не им е силната страна и вярват на форумни капацитети като теб.Изказвания от рода ,че щом има фрезовани полукръгчета значи има защита някой може да ги вземе на сериозно.За над десет години стаж щом не си разбрал за какво служат тия полукръгове не говори много добре за техническата ти грамотност.
          ПП. А за пробването, вече 25г пробвам и продължавам да пробвам
          съжалявам ,че оспамихме темата но просто не се сдържах.

Коментар

Тия фрезовaни кръгчетa сa с определенa дълбочинa и не сa с еднa единственa функция!Ти си зa...с..рaй некъде нa друго място.A зa товa дaли съм или не кaпaцитет ,еми достaтъчно ми е ,че зa тоя стaж нямaм реклaмaция по документи и нервни клиенти,нaпротив.И по сервизи не ходя незaвисимо зa кaкво и с квa колa.Aко искaш нa лични мое си коментирaме боксерите ,цялaтa гaмa ,може и тия с бaлaнс вaловете,тaм имa много интересни нещa по клaпaните.Aе стигa в тaя темa ,че нещо не ти е ясно,верно.Кaто нaпрaвиш клaпaни нa око и не строшиш моторa ,тогaвa ми говори зa компетентност.До тукa съм по тоя диaлог ,зaдръстен е.
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Колеги, джипката е дайхацу фероза. Намерих клапани на поносими цени. не знам как е станало изкривяването. издуха ми се гарнитурата и след смяната се оказаха изкривени.

Коментар

Колега,днес видях темата и веднага ти пиша,аз имам клапани,ако са за Дайхатсу Фероза 1.6I.Обади се ако ти трябват 0877/701740.А и видях че вече си намерил.Успех.
                За колко ти ги продадоха,ако не е тайна?

Коментар

изпускателните за 10.50, смукателните за 15 лв. Или обратното беше

Коментар

Благодаря за отговора колега.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X