Колеги, спешно ми трябва комплект клапани. Май в страната няма. Знаете ли някъде да има такова нещо?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клапани
Свий
X
-
От: Клапани
И да са защитени буталата има ли нагар по тях ,удря клапани,но само и единствено ако има проблем с ангренажна група!А съм попадал на "майстор"дето стяга главата при не центриран /и/разпределителен/и/ вал/ове/ и не нагласени бутала според тях/ ГМТ /и вече беше късно!Успех!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеСтранно, защото този мотор не троши клапани при късане на ангренажен ремък.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение.Лично съм прaвил тaкaвa глaвa нa стaр Опел Кaдет "кaпкa",
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНа Опел Кадет комби съм късал ангренажен ремък, без никакви последствия.
Ако е интересно за Опел мога да изрецитирам кои мотори удрят и кои не,с повечето се минава метър...
Ама темата е за друго...Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
В челото на буталото,са фрезовани 2 бр."легла" по диаметъра на смукателния и изпускателния клапан,на много мотори това е защитата ,цялото чело като се покрие с твърд нагар и удря клапаните!Това е 1 на 100.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар