Колеги, спешно ми трябва комплект клапани. Май в страната няма. Знаете ли някъде да има такова нещо?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клапани
Свий
X
-
От: Клапани
И да са защитени буталата има ли нагар по тях ,удря клапани,но само и единствено ако има проблем с ангренажна група!А съм попадал на "майстор"дето стяга главата при не центриран /и/разпределителен/и/ вал/ове/ и не нагласени бутала според тях/ ГМТ /и вече беше късно!Успех!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Зaщитaтa е в товa ,че бутaлaтa сa фрезовaни тaм където хипотетично могaт дa удaрят клaпaните,НО бутaлните челa нaпрaвят ли твърд нaгaр при късaне нa ремък ,удрят .Лично съм прaвил тaкaвa глaвa нa стaр Опел Кaдет "кaпкa",тaм зaщитaтa сериознa,твърдия нaгaр беше нaпрaвил белятa,премерих компресиятa и кaртинкaтa светнa!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеСтранно, защото този мотор не троши клапани при късане на ангренажен ремък.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Я опиши как са фрезовани буталата на тая капка?Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение.Лично съм прaвил тaкaвa глaвa нa стaр Опел Кaдет "кaпкa",
Коментар
-
Зелен ли бешеПървоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНа Опел Кадет комби съм късал ангренажен ремък, без никакви последствия.
Ако е интересно за Опел мога да изрецитирам кои мотори удрят и кои не,с повечето се минава метър...
Ама темата е за друго...Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
В челото на буталото,са фрезовани 2 бр."легла" по диаметъра на смукателния и изпускателния клапан,на много мотори това е защитата ,цялото чело като се покрие с твърд нагар и удря клапаните!Това е 1 на 100.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар