От: Дилема ВАЗ или Самурай/Роки
В едно нещо съм убеден. ИСКАМ този двигател в коша на Ферозата и нищо чудно някой ден...
Убеден съм, че ще върви поне половин път повече и ще харчи поне една четвърт, ако не и една трета по-малко.
Хвалете ми колкото си искате бензиновите двигатели. Ферозата ми не пада под 14 /100 бензин, нито зиме, нито лете в условията , в които я карам ( на късо, градско и по черно).
И да и сложа газ, ще гори 16-18/100, ще върви още по-малко и НИКОГА няма да си избие газовата.
С 20 лв бензин, съм минавал най-много 60 км.
Най-ниско извънградско-10/100.
Разбирам и подкрепям колегата за дизел.
Особено 1.9-2.0...
В едно нещо съм убеден. ИСКАМ този двигател в коша на Ферозата и нищо чудно някой ден...
Убеден съм, че ще върви поне половин път повече и ще харчи поне една четвърт, ако не и една трета по-малко.
Хвалете ми колкото си искате бензиновите двигатели. Ферозата ми не пада под 14 /100 бензин, нито зиме, нито лете в условията , в които я карам ( на късо, градско и по черно).
И да и сложа газ, ще гори 16-18/100, ще върви още по-малко и НИКОГА няма да си избие газовата.
С 20 лв бензин, съм минавал най-много 60 км.
Най-ниско извънградско-10/100.
Разбирам и подкрепям колегата за дизел.
Особено 1.9-2.0...
Харчи си доволно - 12 градско, толкова и извънградско, както го карам аз. И то си има същите проблеми, каквито и ферозата - класическа дърта технология със всичките и плюсове и минуси. Разхода е в минусите.
Коментар