Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за среща на Ферозаджии от София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение за среща на Ферозаджии от София.

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    Аз май казах, че ще нося 2-3 двулитровки с бира и кола ама кой слуша и водка и виски остана ама сега ние ще се нарезваме или ще се видим само на лафче

Ако искате може да закупим мезета аз имам ножове и много бързо режа а още по-бързо ям и пия )

Поздрави,
    Абсолютно подкрепям, ако седнем в ресторанта ще сме далеч от колите и ще си говорим не нагледно. По добре да си намерим теферич и да се почерпим без да се оливаме. Батджоре има повод да почерпи нЕма да го обидим и си върне колата и бирата. Адаш ама нали няма предварително да ги смесваш, щото знам че си падаш по този странен коктейл.
    О899 2б2 1З2

Коментар

Няма Адашче, няма да ги мешам предварително ама чашки нямам, а ме мързи да ходя до магазина... аре ще видим може и да се наканя

Значи сандвичи по малко, а Димата ще ни сготви мръвка понеже е наблизо и като домакин, знаете как е...) ние ще сме му благодарни и ще го повозим на истински Парт Тайм монстър )))

Поздрави и до скоро,
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Няма Адашче, няма да ги мешам предварително ама чашки нямам, а ме мързи да ходя до магазина... аре ще видим може и да се наканя

Значи сандвичи по малко, а Димата ще ни сготви мръвка понеже е наблизо и като домакин, знаете как е...) ние ще сме му благодарни и ще го повозим на истински Парт Тайм монстър )))

Поздрави и до скоро,
        Ш`ти сготвя аз...царевични пръчици
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Такаааа, тука май се оформиха няколко течения- на карачи, на пиячи и на хапвачи Най-добре ще е да се съчетае всичко умерено, с изключение на първото..... то това ресторантче и на мен не ми вдъхва доверие, пък и целта на сбирката в покрайнините на София не е да се забием в някое заведение На билото на Люлин планина има доооооста добри полянки, ако е хубаво времето можем да поспрем и на тях.... ама нека първо се сберем на Лукойла /и после на Бонсови/, пък каквото мнение надделее
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Някой има ли представа каква е прогнозата на времето за неделя? Според dir.bg - дъждовно.
            О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
              Според dir.bg - дъждовно.

хехехе, ще е първи тест за Кобрите
              2015 KTM EXC 450 six days Argentina
              Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

може ли една витара да ви придружи .....евентуално
                ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                  може ли една витара да ви придружи .....евентуално
                  Ами ако не е срамежлива. Разбира се. Добре дощъл.
                  О899 2б2 1З2

Коментар

абе новобранка е горката ама ще се радвам да се видя ,и поговоря с някоя сродна душа
                    ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Е, явно нещата са се попроменили, откак аз ходех редовно. И аз си водех там "завоеванието", като нямаше къде . Сега си ми е у къщи.

Аз не държа да ядем и пием в ресторантче. Просто го дадох като вариант. Мога да мина и с един-два кроасана например.

Може да вземем някое и друго сухо мезенце, колкото да има за бирата, а пък ядене всеки да си носи. С хора ще е пълно и на Бонсови поляни сигурно, особено ако е хубаво времето. Трябва да избягаме някъде нагоре, ако искаме да ни е спокойно.

Ако пък вали, покрай поделението има изоставени гаражи, и мисля че още държат сушина. Ще е интересна гледка да ги напълним с джипки.

Някой мисли ли да носи фотоапарат? Аз имам сравнително добър, ама не е за дъждовно време (Panasonic FZ-50). Пък и най-вероятно ще съм сам, а е хубаво и в движение да има кой да снима.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнение
                        хехехе, ще е първи тест за Кобрите
                        Ти ще си пред мен в групата, та да ме теглиш като се удавя някъде.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Е, явно нещата са се попроменили, откак аз ходех редовно. И аз си водех там "завоеванието", като нямаше къде . Сега си ми е у къщи.

Аз не държа да ядем и пием в ресторантче. Просто го дадох като вариант. Мога да мина и с един-два кроасана например.

Може да вземем някое и друго сухо мезенце, колкото да има за бирата, а пък ядене всеки да си носи. С хора ще е пълно и на Бонсови поляни сигурно, особено ако е хубаво времето. Трябва да избягаме някъде нагоре, ако искаме да ни е спокойно.

Ако пък вали, покрай поделението има изоставени гаражи, и мисля че още държат сушина. Ще е интересна гледка да ги напълним с джипки.

Някой мисли ли да носи фотоапарат? Аз имам сравнително добър, ама не е за дъждовно време (Panasonic FZ-50). Пък и най-вероятно ще съм сам, а е хубаво и в движение да има кой да снима.
                          Явно си ме подминал по преди.
                          Там писах че с мен ще дойде Нейчо , утвърден участник и по съвместителство ще снима с камера и фотоапарат
                          [SIGPIC][/SIGPIC]
                          SJ 413

Коментар

Колеги нещо се покрихте?
                            Лекия дъждец ли ви уплаши? Дано не е така
                            [SIGPIC][/SIGPIC]
                            SJ 413

Коментар

Здравейте,

Аз съм ЗА, сложих малко пиене в колата, само да си сложа и компресора и другите джажди за МСС и съм готов лебедка както казах нямам и май никой от колегите няма, та значи без изцепки

А за мезенце, който каквото си има в торбичката все пак храната не е най-важното нещо я(казва го един слаботелесен 100 литров лакомник )...

Много поздрави,
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Здравейте,

Аз съм ЗА, сложих малко пиене в колата, само да си сложа и компресора и другите джажди за МСС и съм готов лебедка както казах нямам и май никой от колегите няма, та значи без изцепки

А за мезенце, който каквото си има в торбичката все пак храната не е най-важното нещо я(казва го един слаботелесен 100 литров лакомник )...

Много поздрави,
                                Не се притеснявай ще има и лебедка идва и JC с неговата машина
                                така че няма проблеми
                                До утре!
                                [SIGPIC][/SIGPIC]
                                SJ 413

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X