Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайхатсу роки или мерцедес, а може би и двете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дайхатсу роки или мерцедес, а може би и двете

Първоначално публикуван от tonkata_mp Преглед на мнение
    Браво за труда !
    важно е да се започне от някъде , ако мостовете и кутията ти дойдат слаби , следват два патрулски и патрулска кутия , аз не бих минал на Г-класа , защото лек джип с здрава трансмисия и мостосе с големи гуми е по - добре!
    имах предвид че рокито като се преработи с яки мостове и силен двигател и големи гуми е по-добре защото е леко , просто не си ми разбрал мисълта

Коментар

имах предвид че рокито като се преработи с яки мостове и силен двигател и големи гуми е по-добре защото е леко , просто не си ми разбрал мисълта
      Значи преработено Роки е по добро от стандартна Гелендерия.....това колко ли хора го вярват
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
        Значи преработено Роки е по добро от стандартна Гелендерия.....това колко ли хора го вярват
        Зависи от дисциплината...
        Явно феновете на мерцедес доста се засягате , исках да си искажа мнението че преработено роки със здрави мостове и мощен мотор е по леко от стандартна Г-класа а дали е по - добро няма смисъл да коментираме защото всеки си има различно мнение и критерий на оценяване.Факт е че теглото на един джип е определящ фактор за неговата проходимост.
        Надявам се че си ме разбрал.

Коментар

И аз това имах предвид. Само намекнах, че мостовете на Гелендията са достатъчно здрави за Роки, и с блокажи. Намекнах, че не се сещам кой е достъпния силен мотор на Нисан. Това е.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Зависи от дисциплината...Явно феновете на мерцедес доста се засягате , исках да си искажа мнението че преработено роки със здрави мостове и мощен мотор е по леко от стандартна Г-класа а дали е по - добро няма смисъл да коментираме защото всеки си има различно мнение и критерий на оценяване.Факт е че теглото на един джип е определящ фактор за неговата проходимост.Надявам се че си ме разбрал.
            Аз не съм от разбирачите приятелю а от драскачите.........ти колко джипа си направил и подкарал, щом пишеш значи можеш и знаеш.....сподели точната коцепция..купе, рама двигател,скорости, раздатка, мостове, окачване, гуми за такива като мен дето на джип не са се качвали?

Коментар

Аз не съм от разбирачите приятелю а от драскачите.........ти колко джипа си направил и подкарал, щом пишеш значи можеш и знаеш.....сподели точната коцепция..купе, рама двигател,скорости, раздатка, мостове, окачване, гуми за такива като мен дето на джип не са се качвали?
              всеки си има различна гледна точка на това кое е правилна концепция , а кой какво е направил мисля че не е мястото тук да обсъждаме и да си мериме п....те.
              не те карам да се съгласяваш с мойта гледна точка , карай си Г-то и си свиркай

Коментар

Колега, хората са казали, че пет грама опит е повече от сто кила приказки. Човека сега трупа неговия. Имай си твоя опит, споделяй го ако искаш, но не го налагай, защото става на 100 кила приказки.
                Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                  Колега, хората са казали, че пет грама опит е повече от сто кила приказки. Човека сега трупа неговия. Имай си твоя опит, споделяй го ако искаш, но не го налагай, защото става на 100 кила приказки.
                  Ето ви Роки за мотивация!Струва едни други пари обаче...и кое от Рокито е останало не се знае!Никога не съм твърдял че моето мнение е правилно,опита смея да твърдя че го имам но продължавам да се уча от грешките си!Който се е занимавал с проектирането и направата на такава машина знае!

Коментар

Ето някоя снимка да се види до къде съм, в общи линии останаха да се направят турбо пътищата нафтовата помпа и окабеляването, другото мога да кажа че е готово. Така че до седмица да се надяваме че ще е в движение. Някои ако може да помогне с някоя ел схема на роки - интересува ме подгрева как да го направя към релето на мерцедеса - дали релето на мерцедеса следи температура на мотора. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:STP69981.JPG
Прегледи:1
Размер:398.2 КБ
ID:5556175Натиснете снимката за да я уголемите

Име:STP69982.JPG
Размер:381.5 КБ
ID:5556176Натиснете снимката за да я уголемите

Име:STP69983.JPG
Размер:381.3 КБ
ID:5556177Натиснете снимката за да я уголемите

Име:STP69984.JPG
Размер:378.7 КБ
ID:5556178Натиснете снимката за да я уголемите

Име:STP69985.JPG
Размер:417.4 КБ
ID:5556179

Коментар

Ел. схема на Роки имам. Гледал съм частта с подгрева доста пъти.
                      Какво точно искаш да направиш за да го измислим как да стане.
                      Релето на рокито следи температура на антифриза и форма на тока през свещите. С формата на тока смята температурата на свещите и следи дали има изгорели.
                      Релето на мерцедеса следва да следи също температура на антифриза.
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

Ами искам да сложа реле за подгрев от мерцедеса, но незнам точно кое и как да вържа днеска гледах мерих но не измислих нищо по какъв начин да вържа като подам команда от контактния ключ да подаде напрежение на релето

Коментар

всеки си има различна гледна точка на това кое е правилна концепция , а кой какво е направил мисля че не е мястото тук да обсъждаме и да си мериме п....те.
                          не те карам да се съгласяваш с мойта гледна точка , карай си Г-то и си свиркай
                          То пък едно Ге ....
                          rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
                          0898 51 31 46

Коментар

Ако имаш схема на мерцедесовото реле ще го измислим.
                            Дай някакъв номер на релето. Може би ще излезе някой жокер от интернета
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Номера на релето е 0185457232

Коментар

Боби, каква е тая черната тръба над генерацията, за парното ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X