До: Показания температурен датчик?

От магазина срещу 220лв. Nippart но това е във Варна.Поздрави!

Първоначално публикуван от dit_dh

Преглед на мнение

Та значи по - назад съм писал моя проблем и сега видях отговорите. По принцип сега си купих такава муфа от един познат, кой каза, че при него си работила без проблеми, но решил да си сложи електрическа и ми я даде за 80лв. Проблема, обаче е че моята е със седем перки, а неговата с шест. Другия проблем е, че моята се чуваше много яко, а тази въобще не се чува  и сега не мога да разбера дали работа, по принцип не загрява колата. Стига малко над средата и се връща обратно, но това е само в градски условия. При сатарата ми перка също беше така.
 Та значи по - назад съм писал моя проблем и сега видях отговорите. По принцип сега си купих такава муфа от един познат, кой каза, че при него си работила без проблеми, но решил да си сложи електрическа и ми я даде за 80лв. Проблема, обаче е че моята е със седем перки, а неговата с шест. Другия проблем е, че моята се чуваше много яко, а тази въобще не се чува  и сега не мога да разбера дали работа, по принцип не загрява колата. Стига малко над средата и се връща обратно, но това е само в градски условия. При сатарата ми перка също беше така. Иначе нови не знам колко са, а стара май няма смисъл. Но за информация проверих и по Симео са на по 80лв и уж дават някакви гаранции, ако може така да се каже. Успех!
 Иначе нови не знам колко са, а стара май няма смисъл. Но за информация проверих и по Симео са на по 80лв и уж дават някакви гаранции, ако може така да се каже. Успех!

Ей затова на сбирката исках да подкарам нечия чужда, ама пустата кал ни притегли със страшна сила
 Ей затова на сбирката исках да подкарам нечия чужда, ама пустата кал ни притегли със страшна сила 

Коментар