Обява

Свий
Няма добавени обяви.

страничен наклон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: страничен наклон

25-30 градуса или поне тва се види от снимките
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Къде ги видя тия 40 градуса?
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        25-30 градуса или поне тва се види от снимките
        Че той и инклинометъра, дето "не става за нищо" и той това показва.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Добре де, ууу корозаджии такива, перфектен е, по самолетите е същия
          Ама па ако се верва на Росен тия 20 градуса са 40, та явно все пак не става за нищо. Е може и Росен така да се поизхвърля лекинко
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Добре де, ууу корозаджии такива, перфектен е, по самолетите е същия
            То и на патроля е се същия, нищо че с 2 екрана.

А на самолетите са си като за самолети. В джипка няма да сършат кой-знае колко повече, щото ако карайки гледаш инклиномера вместо пътя, така или иначе твърде далече няма да стигнеш.

ПП: И моля, моля! Корозата ми е хем по-дърта, хем никак не гнила, за разлика от патроля ти.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На джипка никва работа не вършат, щото статичния изобщо не е интересен, а тия толко бално реагират че докато го видиш и вече с се обърнал три пъти.

Коментар

На джипка никва работа не вършат, щото статичния изобщо не е интересен, а тия толко бално реагират че докато го видиш и вече с се обърнал три пъти.
                Че то ако си го докарал до там че да зависиш от динамичния, чакай ти на инклиномера да ти попречи да се обърнеш, ако ще и с 3 жироскопа да е.

Коментар

E, нали и аз тва казвам.
                  Ако ми показва 20 градуса с него и без него се тая.
                  Ако съм на ръба да се обърна и завися баш от динамичния крен няма никакъв смисъл от тоя уред.
                  За капак обръщането също така зависи от диферента, пък това съсем не се мери на джип.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    По книга и дават някъде около 40 градуса, ако помня добре. И не е задължително да буксуват, ако имаш LSD. Само дето при тия 40 градуса при най малкото лашкане отиваш директно на 180.
                    Затова, по-сигурно и арно си цани некой да те крепи кога се килнеш, че като се катурнеш, голем смех ще падне .
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                      Затова, по-сигурно и арно си цани некой да те крепи кога се килнеш, че като се катурнеш, голем смех ще падне .
                      Бе, бил съм на малко от катурването. Ма нямах инклиномер тогава, та да видя колко е реално. Тя си се люшна аха-аха да се обърне, ама реши да се върне на колелета. Ама стана изведнъж - мене ме хваща шубето при мноооого преди това, та току така да се навра в тия шамари доброволно няма как да стане.

Коментар

Ето при мен до къде съм го докарвал:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:156057_10151659691088888_1558872853_n.jpg
Прегледи:1
Размер:116.4 КБ
ID:5463996
                        Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                        Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
                          Ето при мен до къде съм го докарвал:

[ATTACH=CONFIG]560320[/ATTACH]
                          Като гледам, и гората отзад се е килнала бая у десно, ама за фотографа да се фали ли е, за политиката ли ...?
                          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Тва градусите за нищо ги немате ей
                            последната снимка е ~15* завъртяна
                            Мога и по-точно да го премеря ама да греша с градус два максимум.

Коментар

Един ден се изправих на две гуми. Руси вика "спря ми сърцето". Ако си спомни така... визуално адже ба, какво е било. Иначе темата е интригуваща. Сега се замислям, че я вдигам от едната страна с Джака до края на дупките му. Май онзи наклон е повече от всички снимки до тук.

Явно съм се заблудил за уреда. Аз мислех, че последното деление е 40 градуса, а то е 30.
                              Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                              Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Когато се изправи на две гуми беше по-различно от снимките дето си качил. Тогава беше почти обърнат. Истината е че колата се обръща малко след като си мислиш, че ще стане.
                                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X