Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фероза - нов проблем , блока на двигателя.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фероза - нов проблем , блока на двигателя.

Първоначално публикуван от vivabg Преглед на мнение
    Днес намерих сервиз в Велико Търново където имат опит в тази област, сега трябва да свалим блока , да го почистим и да го дадем за заварка. В сервиза искат първо да го видят и след това да кажат дали ще могат да го заварят, слагали планка и след това заварка.
    Ако не стане съм намерил блок , но само блок, без оборудването.Притесняваме , че ако го взема него да не се окаже , че нещо няма да пасне и тогава....
    Ще видим , дано го заварят, и всичко е ок.
    Резервоара ми беше спукан, поръчал съм втора употреба и него чакам.
    Като направя равносметка, досега имам повече километри до сервизите отколкото по предназначение....
    Къде е мястото в Търново ?
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Колега,ако се окаже,че блока не подлежи на ремонт,потърси читав такъв-има ги вече достатъчно по моргите.Но в никакъв случай не го взимай,ако е гол-без оборудването.
      ОФБ 2.2 ДТИ,YAMAHA XT,Дaihatsu Feroza SX 93

Коментар

Сервиза в Велико Търново се намира в СБА, препоръчаха ми ги няколко познати.Днес пристигна резервоара, надявам се блока да е подготвен за заварка в края на седмицата.
        Бях намерил блок, но беше „гол”, без оборудване и това ме спря да го взема.
        Надявам се да го заварят и да няма нужда да търся друг, че то..

Коментар

Така колеги, в крайна сметка, механика предложи да пробваме да залепим с SUN-fix, сменихме резервоара, залепихме, засега всичко е наред, ще държа в течение как върви.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X