Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт и ъпгрейд на окачване на Bertone Freeclimber 1 (Rocky)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ремонт и ъпгрейд на окачване на Bertone Freeclimber 1 (Rocky)

Първоначално публикуван от vdimitrov Преглед на мнение
    Немонтирани бяха точно 79 см. Сега качени на джанти, напомпани на около 2 атмосфери, с един джип отгоре са нещо като 77.
    Някакъв карък ме гони, преди малко като слизах да измеря видях, че задна лява гума е спаднала до долу. Извиках човека със гуми сервиза утре да дойде да видим какво се случва.

Освен да са им заоблени краищата при грайфера, като на нормалните гуми, при мен регенерата на кобрата е с почти прави ъгли / при мислен напречен разраз/ и с джанти на -25 триеше по ресьора - лека е ограничаване с болтовете на радиуса на завой. При теб може и да ограничен и да не знаеш.

П.С. Крум е срещу КАТ, в гуми центъра - най вляво гаража пише "реглаж на преден мост". Отпред има едно зелено паджеро с оранжева лебедка, а вътре един "едричък българин" и голям пич - е те това е Крум. Не мож го почерпи нищо / пие само кафе - болнав ше да е/ и на Роки-то вика "ГАД", да знаеш.

Коментар

Първоначално публикуван от gogo16 Преглед на мнение
      П.С. Крум е срещу КАТ, в гуми центъра - най вляво гаража пише "реглаж на преден мост". Отпред има едно зелено паджеро с оранжева лебедка, а вътре един "едричък българин" и голям пич - е те това е Крум. Не мож го почерпи нищо / пие само кафе - болнав ше да е/ и на Роки-то вика "ГАД", да знаеш.
      За повечето работи си прав, освен че единствената болест му е в главата- хич не го слуша и вика гад на секаква скрап, а не само на Роки...
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

За повечето работи си прав, освен че единствената болест му е в главата- хич не го слуша и вика гад на секаква скрап, а не само на Роки...[/QUOTE]

Слуша го бе - добре си е момчето, само малко е изкривен / както сам си казва/ - джип ли е да се вдига все по-високо и високо.
        Утре ще го спазаря да вика гад на гегата и ще те питам тогава

Коментар

Благодаря ви колеги. Така или иначе се чудех къде да си направя реглажа на Бертона, като подменя яловата гума (оказа се че има балон колкото главата ми и се е разбортирала , и майстора вика "аз казАх ли ти да не взимаме регенерат", утре евентуално ще я подменят). Така, че утре или във вторник може да навестя Крум и да го почерпя некое друго кАФе.
          BMW Е39 525 TDS; Bertone Freeclimber 2,4TD
          HONDA XR 600
          +359888311113; +359882208033
          0+

Коментар

За повечето работи си прав, освен че единствената болест му е в главата- хич не го слуша и вика гад на секаква скрап, а не само на Роки...
            Слуша го бе - добре си е момчето, само малко е изкривен / както сам си казва/ - джип ли е да се вдига все по-високо и високо.
            Утре ще го спазаря да вика гад на гегата и ще те питам тогава
            [/QUOTE]
            А ти как мислиш, че и вика...

Коментар

А ти как мислиш, че и вика...[/QUOTE]

"Бял фон с два мигача".......

Коментар

Обадиха ми се, че са ми сменили гумата, човека от склада се оказа точен. Утре ако ми стигне времето ще мина и на реглаж.
                HONDA XR 600
                0+

Коментар

Честито за гумата - имало и свестни хора....ай утре при Крум и дано не ти намери болежки / да знаеш разбира си от работата и от джипове/.
                  Ако може тел. на тия свестни гумаджии на лични. Благодаря

Коментар

Днес ходих на реглаж при колегата Крум, верно е пич. Направи реглажа на Берто, нагласи ограничителите за завиването и даже и волана му центрира, но "гад" не го нарече. Може би щото не е точно Роки.

Благодаря Круме, радвам се, че се запознахме.
                    HONDA XR 600
                    0+

Коментар

Да не е бил настинал.... или от връзване на кабели на оранжевата лебедка да го е .......сецнал ток с голям ампераж

Евгени, видя ли какво стана сега.....мойто и твойто са "Гад", а другите ...НЕ, трябва да питаме Горчев неговото какво е и да мислим ....отмъщение

Коментар

Още като го регистрирах минах първо през Крум, то то накалите на КАТ си е направо на път. Още тогава си ме започна с "Леле, леле, леле... Ти това да го махаш от тук веднага!".

Миналата сряда даже на стенда не го пусна да се качи - не гад ми не знам какво е!
                        Още от светофара към сервиза го загледа 10-тина секунди и направо си беше готов да ми каже да си събирам железата е под мишница и да се махам преди да ме е видял
                        Като го видя колко е криво и до "гад" не успя да стигне.
                        Но аз съм си за таковане...като му карам на Крум за реглаж на предница джипка с криви ръкави на предния диференциал с обяснението "Абе нещо малко тегли на една страна" няма как да стане работата .
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

Да не е бил настинал.... или от връзване на кабели на оранжевата лебедка да го е .......сецнал ток с голям ампераж

Евгени, видя ли какво стана сега.....мойто и твойто са "Гад", а другите ...НЕ, трябва да питаме Горчев неговото какво е и да мислим ....отмъщение
                          Изтощен е, че снощи до късно го замимавах с бялата "гад" и премятахме едни гуми 41"...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                            Изтощен е, че снощи до късно го замимавах с бялата "гад" и премятахме едни гуми 41"...
                            Стига бе......и тези ли ти "омалеха"

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1355983359171.jpg
Прегледи:1
Размер:113.6 КБ
ID:5436168

Коментар

Останаха ми очите в джантите и гумите са супер, айде със здраве да си ги търкаляш.
                                П.П. Не са ли ти малко големи.
                                Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                                Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X