Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И Рокито замръзна...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И Рокито замръзна...

Зорлем ни карат да не пазаруваме български стоки!Аз си купувам вносен антифриз ,който освен другото е и на цената на нашия и проблеми никога не е имало/да не казвам марката,че ще да бъде реклама/!
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
      Зорлем ни карат да не пазаруваме български стоки!Аз си купувам вносен антифриз ,който освен другото е и на цената на нашия и проблеми никога не е имало/да не казвам марката,че ще да бъде реклама/!
      Като са наглеци нека загубят вътрешния пазар!Аз преди доста години имах доверие само в маслата на "Плама"-Плевен, която изкуствено фалираха, за да няма конкуренция "Лукойл", а и "Приста" се възползваха разбира се!
      Предлагам да направим масов бойкот на продуктите на "Приста"!Никога не съм им имал доверие и се оказах прав!
      Хайде ще видим кво, като са дали за изследване антифриза им в тази, или онази лаборатория-факта е налице-менте са и толкоз!
      А, какви ли ще да са им маслата, където ефекта ще е доста отложен във времето, а и трудно ще се докаже, че от маслото двигателя се е износил скоропостижно?Абе, който е мърляч и тарикат такъв ще си остане!
      Последно редактирано от mbenz; 27-02-12, 18:59. Причина: допълнение
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Не бих рискувал с техните продукти ,винаги са били съмнителни, а това да продават боядисана вода е направо върхът !
        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Спокойно. С нивото на контрол, което има в България, не сте застраховани с никоя марка.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Спокойно. С нивото на контрол, което има в България, не сте застраховани с никоя марка.
            Точно така е!Но нивото на "контрол" не случайно е такова, нали?
            А, ако заговорим за тия от "защита" на потребителите отиде, та се не видя-корумпирани типове и типки, които нито е ясно кой ги назначава, нито какви заплати и най-вече рушвети взимат!Знам много по темата, ама да не ви развалям вечерта-там корупцията е, като в съда(и къде ли не)!
            Затова мисля, че ще е изключително полезно да се организира в по-голям мащаб от "наши" хора вноса на всякакви "течности"(и не само) от цивилизования свят, които да печелят нормално, и които да се закупуват от нас-не е невъзможно!А, най-добре е да се отвори магазин на офроуд-форума-ще избият рибата, ако държат на качеството-не се съмнявайте!
            Приемам почерпка за идеята!

П.С. М/у другото няколко години бях директор на голям завод и съм категоричен, че ако се държи на качество от най-висок клас се печели нормално!Проблема е, че повечето "бизнесмени" у наше село са дис-тарикати, които щом си плащат на властимащите са убедени, че могат да си правят, каквото си поискат!Тук е нашият избор дали ще сме овце, които всеки мошеник ще стриже и дои безнаказано-вие решавате!Аз моят избор за себе си отдавна съм направил!
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
              М/у другото няколко години бях директор на голям завод и съм категоричен, че ако се държи на качество от най-висок клас се печели нормално!
              Зависи на кой пазар. Моята трудова кариера пък изобилства и на другите примери.

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                Предлагам да направим масов бойкот на продуктите на "Приста"!
                Да бойкотираме антифриза, да бойкотираме маслото, а бензина?!?!? качество ли?!?!?, цена ли?!?!?, да Бойко Тираме лунните пътеки по който си трошим и без това строшените стари талиги?!?!? А киселото мляко, а сиренето, а, лекарите, а, лекарствата, а и къщата ми обрана и детето пребито, а, трябва да събера и пари за откуп, а,..............!???! Има ли нещо което да не бойкотираме?
                Ми то на тоя фон, едва ли има за какво да бойкотираме, то всичко си е "ОК", оцеляваме си кво? Да не мислите, че някой ще се трогне!
                Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Колега, успокой топката! Аз лично сега съм обнадежден точно толкова, колкото бях през 1991г. Да изчакаме малко и да видим. Хейтърството се отразява най-много на хейтъра.
                  Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                  Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                    Колега, успокой топката! Аз лично сега съм обнадежден точно толкова, колкото бях през 1991г. Да изчакаме малко и да видим. Хейтърството се отразява най-много на хейтъра.
                    Тези който ме познават, знаят ,че съм най малко хейтър просто си мисля, че от това по надолу няма, което ще рече ,че от тук натам май трябва да е нагоре, това ме обнадеждава! Поздрави!
                    Ма да не спамим повече с политиканство, че не му е тука мястото.
                    Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Със сигурност мога да кажа едно.Тази зима при -18 масово замръзнаха автомобилите на хората наляли син антифриз на Приста.И то в концентрация за -30 та и по-надолу.Ама какво,откъде Приста да знаят че ще е толкова студено тази зима,че да направят истински антифриз.Ако температурите не бяха паднали под -8-10,нямаше и да разберем какво са ни продали.

Коментар

Драмата за антифризите се върна в изходна точка. КЗП ги прати на лаборатория на МЗ. Мина почти месец, докато МЗ отговори, че не е тяхна работа да изследват пробите, защото не касаят здравето.
                        Изследването на фалшивия антифриз пак в изходна точка

Няма да се отчайваме. Сега умуваме как да разкъсаме този порочен кръг. Всички съвети са добре дошли!
                        www.offnews.bg

Коментар

То в България има ли въобще лаборатория дето да е легитимна да изследва нещо? Въобще нещо легитимно има ли, и пред кого е легитимно? Държава легитимна?

Баси! Драйфа ми се вече от нефелници!

Все повече се убеждавам че трябва да ни спукат от санкции, да ни натикат до шия в тинята, та да се сетим да турим цяла една клика където им е мястото.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            То в България има ли въобще лаборатория дето да е легитимна да изследва нещо?
                            ТЮФ
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              ТЮФ
                              И с тоя ТЮФ после къде? 10 години съдилища, ако въобще се стигне до това, ама се съмнявам.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Има вече някакво положително развитие. ОТ КЗП обещаха, че ще натиснат лабораторията да направи анализа, а ако не се съгласи, ще дадат пробите в европейска лаборатория.

Проверката на КЗП за фалшифи антифризи може да стигне и до ЕС

www.offnews.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X