Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И Рокито замръзна...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И Рокито замръзна...

Изпратих репортер, който да купи всички видове антифриз в тази бензиностанция. Още днес ще ги занесем на експерт, който да направи тестовете. Повече подробности тук: http://offnews.offroad-bulgaria.com/...rizat-zamrazva
    www.offnews.bg

Коментар

Бензиностанцията е в дясно, посока Практикер - Центъра, отклоненито на Цариградско шосе за Дружба 2 и Цариградски комплекс. Петрол. Има си знамена, всичко.
      Адресът от страницата на Петрол:
      http://www.petrol.bg/bg/residential/...ions/view/7126
      7126
      Горубляне
      СОФИЯ-Горубляне бул. Цариградско шос-вход от Пловдив
      от 00:00 до 24:00 - Без почивен ден

Аз бях взимал 4 литра с надпис концентрат. Отделно има и 4 литра готов за употреба. Има ги и по литърче, но за тях нямам отзиви, не съм взимал.
      Последно редактирано от Иван Горчев; 31-01-12, 20:41.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Здравейте колеги, в този дух днес ми се наложи да пътувам от София до Видин и обратно, та в гр.Монтана трябваше да налея течност за чистачки и докато разглеждах видовете от вън имаше няколко бутилки с видимо станали на гел - концентрат . Бензиностанцията е Лук ойл до кръговото.

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Йончев Преглед на мнение
          Изпратих репортер, който да купи всички видове антифриз в тази бензиностанция. Още днес ще ги занесем на експерт, който да направи тестовете. Повече подробности тук: http://offnews.offroad-bulgaria.com/...rizat-zamrazva
          Само така-ХВАЛА!
          За себе си отдавна съм убеден, че всичките им спецификации(на приста-нарочно ги пиша с малка буква) са напълно измислени-поне за продуктите за вътрешния пазар!На външния никой няма да им прости подобни тарикатлъци с качеството!
          Ако се раздухат нещата предполагам, че ще изкарат, че продукта е менте произведено от друг...но това лесно може да се докаже...ама при добро желание!Със сигурност, доколкото познавам братята си цакат на властта-като почти всички...
          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Малко снимки за да не е голословие:

Малкото шише - това, което купих днес, концентрат и т.н. разреден 1:1
            Голямото - това, което бях купувал преди и сипах на джипа, имах малко за доливане, отново 1:1
            Бурканчето - това, което беше в разширителния съд

Условия на теста - верният ни фризер, нагласен на -23.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5000.jpg
Прегледи:1
Размер:101.0 КБ
ID:5342403Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5001.jpg
Размер:63.1 КБ
ID:5342404Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5002.jpg
Размер:70.1 КБ
ID:5342405Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5003.jpg
Размер:44.9 КБ
ID:5342406Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5004.jpg
Размер:78.4 КБ
ID:5342407

Име:IMG_5006.jpg
Размер:108.1 КБ
ID:5342409Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5007.jpg
Размер:98.4 КБ
ID:5342410Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5008.jpg
Размер:100.0 КБ
ID:5342411

Име:IMG_5005.jpg
Размер:119.0 КБ
ID:5342408

Гравитацията в помещението все още е нормална
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Леле мале!
              Ванка, дано няма щети по двигателя. Голяма излагация с тия.
              Аз като прочетох и се обадих на баща ми да провери Ферозата. Слава Богу, няма проблеми, хем не съм го сменял антифриза. Явно в Австрия са наляли читав.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ванка какво стана. Ферозката добре ли е

Коментар

Проверих преди малко. Течове не видях. Дръпнал е 1/2 литър от разширителния, значи системата е вакуумирала, докато е изстивал.
                  Наблюденията продължават.

Пробите от стария антифриз в хладилника са на кокъл.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Дано всичко да е наред

Коментар

Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнение
                      Здравейте колеги, в този дух днес ми се наложи да пътувам от София до Видин и обратно, та в гр.Монтана трябваше да налея течност за чистачки и докато разглеждах видовете от вън имаше няколко бутилки с видимо станали на гел - концентрат . Бензиностанцията е Лук ойл до кръговото.
                      За съжаление нямаме кореспондент в Монтана. Ако някой види съмнителни течности, нека ги купи и ги донесе в редакцията, ние ще ги дадем в лаборатория.
                      www.offnews.bg

Коментар

А има ли някакви резултати с антифриза? Успяхте ли да вземете?
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Йончев Преглед на мнение
                          Коригирайте си текста:
                          Антифриз менте, който замръзва далеч под указаната на етикета му температура
                          Ако указаната температура на етикета е -60*, то под тази температура е примерно -70*. Например -23* е над указаната температура.
                          Под - по-ниска.
                          Над - по-висока.
                          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Продуктите Приста, като правило са качествени и стават за употреба в МПС. И масла и антифриз. Мисля, че проблемът на колегата е, че антифризът е преразреден. Обикновено няма поражения, сместа става на каша и не пука нищо.
                            Това, което можеш да направиш на студа е да отвиеш де що има пробка по блока и радиатора, да свалиш ремъка на водната помпа и да запалиш.
                            Изродията сама ще си изтече.
                            Обикновено антифризът по бензиностанциите е изложен отвън и лесно ще видиш дали става и ли не, при тези температури.
                            Аз карам всичките си коли с червен Приста. Тук на село е -21 и засега не ме е предал.
                            Пенчо, за веригата на резачката - опитай с АТФ - може и отработен. Ще се изненадаш приятно от резултата.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Тази година при подготовката на автомобилите за зимата имах няколко клиента който си донесоха антифриз концентрат Верила !На тубата пише -60 и разреждане 1:1 за -37 !Първия път го разредих по енерция 1:1 и го налях - голяма грешка !Имам навика да меря градуса на антифриза преди да дам колата на клиента ,та и тогава замерих и чудо -0*С !Замерих и концентрата -пак толкова !Всичко на земята ,клиента пак на магазина за хубав марков антифриз и всичко е 6.Това беше само първия път.От тогава първо меря концентрата и тогава разреждам ,че да не си играя само а въпросния антифриз се продава по бензиностанций Петрол и единя път ходихме да вдигаме скандал там и ни отсвирихи все едно ние ги мамим и незнаем как да си разредим сместа
                              Uaz 469 2.4 D MB
                              KTM 600 ROTAX
                              Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
                              Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                Продуктите Приста, като правило са качествени и стават за употреба в МПС. ......
                                Точно там е работата, че открихме един от антифризите на Приста , който не става за употреба. И сега въпросът е кое от правилата използваме.
                                Защото правило в медицината е, че ако дадено лекарство лекува в 99% от случаите и не променя статуса в 1% - лекарството е годно.
                                В математиката обаче, ако дадено правило е валидно в 99% от случаите и невалидно в 1% - това не е никакво правило.

Доколкото се отнася до здравето на машини, смятам че математическото правило има повече резон.
                                А според него - продуктите на Приста не стават.
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X