Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фарове за Роки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фарове за Роки

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
    Спарки намислил съм да ползвам подходящ диаметър тръба за канализация от ПВЦ ще я залепя към рефлектора след монтажа на прожектора за тях има херметични капачки с уплътнения на които ще пробия отвор за кабелите на ксенона и по тоя начин мисля , че ще се получи идеална защита от влагата . Хубавото е , че при мен има достатъчно място в дълбочина и няма да имам никакви проблеми с това , а като ги направя ще сложа и снимки
    Павка,фаровете не се ли нагряват отзад?Идеята ми е да не се разтопи ПВЦ-то и да залепне на фара.

Коментар

Не ми се вярва да вдигнат такава температура китайчетата а и тръбата , която купих днес е 110 мм (и гумени тапи за нея )което оставя доста голямо количество атмосфера вътре за да не вдига такава температура , а руснаците казват по темата : Поживьом увидем
      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
        От близо година завиждам на Спарки за фаровете на Тераното и днеска след тази тема и поредното разглеждане на неговата тема взех че си купих и прожекторите и фаровете от гоуф ...и ето резултата
        [ATTACH=CONFIG]385031[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]385032[/ATTACH]
        на първата е в суров вид с насаден прожектор а на втората е тест на късата светлина с два кабела на акумулатора на Тойотата ми
        А тези фарове от къде са пазарувани и на каква цена?
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Фирма за едрогабаритни авточасти , ако искаш мога да дам линк и саит на фирмата но не тук , че ще ни дърпат ушите началниците
          2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo

Коментар

Ако може прати ми ги на лични или на скайп, както ти е по-удобно. Благодаря!
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Имаш лично съобщение

Коментар

Благодаря!
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Аз съм готов с проекта фарове с лупи и вто тук съм сложил и снимки . http://www.offroad-bulgaria.com/show...=77740&page=12
                  Ефекта е УАУ , та които пътува нощем или пък порсто иска да има истински фарове на старата си кола да не се колебае това е решението

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X