Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фарове за Роки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фарове за Роки

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
    Спарки то не само ,че е неприятна цената ами сумарно е аха аха по голяма от цената на Дайхатсуто
    E, ся... 4 бинки не са. Виж колкото някоя Нива...
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Гледах днес в каталога на една фирма има кристални "тунинг" фарове за Голф 2,цените тръгват от 108 лв и стигат до 170-80-десе.Има и кристални с Енджъл елйс.С лупи няма.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Ееееее!
        Роки с Ейнджъл айс, ще е баси и извращението!
        Ще трябва и пернишки номера да слага...
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          Ееееее!
          Роки с Ейнджъл айс, ще е баси и извращението!
          Ще трябва и пернишки номера да слага...
          Бе,зяпям из каталозите и докладвам ,пък кой какво ще си слага е нетова работа.Ей сега гледах и вариянти за правоъгален фар от Рено Експрес е 30-тина лв,а има и един от Хонда Сивик за 14-найсе но незнам да не е малък.За голф 1,2 нормалния е 20 кинта.

Коментар

И на мойта рефлекторите са заминали, особено левия, ама още не им е дошло времето.
            Иначе темата е много полезна!

Коментар

Този от 14 лв,правоъгалния е масов фар за сумАти японски машинки около 80-та,85-та година.И на пикапите на Нисан го слагат...Незнам как да сложа снимката,дано стане с линка http://www.martyltd.com/search.php?lang=bg&search[model_id]=301&search[origin]=

Коментар

Благодаря!

Коментар

Илияне, за този ли говориш?

~15 лв е удоволствието

KH9600 0226 това е номерът по депо. Продава се обаче без планката за монтажа
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Илияне, за този ли говориш?

~15 лв е удоволствието

KH9600 0226 това е номерът по депо. Продава се обаче без планката за монтажа
                    Същото.Излиза на сумати МПС-та.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                      Същото.Излиза на сумати МПС-та.
                      Така де. Аз кво разправям. В интеркар имаше за рено рапид на DEPO, ако не се лъжа. А долфови има квито искате - от 20 кинта комплекта, та до 200 и нагоре. Опушени, неопушени, с гладко, с грапаво стъкло, и т.н.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

С малко ровене изнамерих този сайт:
                        http://www.buyeurolights.com/searchb...projector.html

Реално фаровете са с лупи, но не баш. Лупа има само пред крушката. Липсва гривната, която е около крушката и насочва всичката светлина към лупата.
                        Има и двата размера - правоъгълни и кръгли. Включилтено с ангелски очи
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

От близо година завиждам на Спарки за фаровете на Тераното и днеска след тази тема и поредното разглеждане на неговата тема взех че си купих и прожекторите и фаровете от гоуф ...и ето резултата
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0156.jpg
Прегледи:2
Размер:151.4 КБ
ID:5320500Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0162.jpg
Прегледи:2
Размер:59.8 КБ
ID:5320501
                          на първата е в суров вид с насаден прожектор а на втората е тест на късата светлина с два кабела на акумулатора на Тойотата ми
                          2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                          ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Снимай откъм рефлектора бре, мискинин! Отпред не е интересно.

Коментар

Повече снимки като стане , да отзад откъм рефлектора е драмата с херметизирането на прожекторите не съм го измислил как точно ще бъде защото нямам време да ги довърша и монтирам на колата , ама се надявам да завърша проекта тази седмица
                              2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo

Коментар

Спарки намислил съм да ползвам подходящ диаметър тръба за канализация от ПВЦ ще я залепя към рефлектора след монтажа на прожектора за тях има херметични капачки с уплътнения на които ще пробия отвор за кабелите на ксенона и по тоя начин мисля , че ще се получи идеална защита от влагата . Хубавото е , че при мен има достатъчно място в дълбочина и няма да имам никакви проблеми с това , а като ги направя ще сложа и снимки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X