Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фарове за Роки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фарове за Роки

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
    На Гоуфа излизат малко по-различни, но не мога да разбера кое е за Гоуф 1 и кое за 2. Пред блока мерих диаметъра на фаровете на Рокито и на Гоуф 2-ка, еднакви са, 7,1" според ролетката.
    Всички (парктически) кръгли са еднакви.

Разликата е в захвата. Пак да ти напиша за гоуф1 е най-прост, така че пасва на всичко, дори и на гейкласа
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Излиза, че Роки и Паджеро 1-ца са с еднакви фарове...
      Ама нали това ви разправям - от трабантче до паджеро всичко е с еднакви фарове. Разликите са в захвата. Същото е с фероза, патрол, рено рапид и още куп други. Това са двата вида фарове, най-най-разпространени в световен мащаб, а вие сте замрънкали че нямате фарове.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Ама нали това ви разправям - от трабантче до паджеро всичко е с еднакви фарове. Разликите са в захвата. Същото е с фероза, патрол, рено рапид и още куп други. Това са двата вида фарове, най-най-разпространени в световен мащаб, а вие сте замрънкали че нямате фарове.
        Рамерът ясно, че е еднакъв. Става дума, че фаровете за Паджеро и Роки илизат с едни и същи каталожни номера. Та ако това наистина е така, излиза, че ако го направя за Роки с някакви фарове и стане добре, то за Паджеро може да се ползва 1:1 не само идеята, но и реализация.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Реализацията ще я чакам,щото до сега само Спарки я е осъществил(щото има джелезни нерви)!

Беше ми интересно дали има готови(с лупи) от кръглите!
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Това очаквам да разбера и аз. Сутринта ми се твърдеше, че има за Голф 2 с лупи, очаквам потвърждение и конкретни модели, само да се прибере брат ми.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Те хубаво на Паджерото ще ти паснат 1 към 1 ама дали ще са на същата цена като на Гоуфу.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                Те хубаво на Паджерото ще ти паснат 1 към 1 ама дали ще са на същата цена като на Гоуфу.
                Ако ги има в магазина,нема да казвам за какво са,я!
                Ще ги купуваме за гоуф-еденичка,дизелче! Може и да ме ожалят,и да ми ги подарят!
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                  Ще ги купуваме за гоуф-еденичка,дизелче! Може и да ме ожалят,и да ми ги подарят!
                  Даже ако гледаш достатъчно жално вероятно и комплект кристални мигачи ще дадат към фаровете
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Ъ, квадратни да искаш!
                    Имам истински японски от Фероза, не са мръднали. Така седят на маската, още не съм ги свалял.
                    Ако са същите, като на Рокито(снимката по-долу) и наистина са с добри рефлектори, каква цена ще им искаш(за двата, вкл. и предпазните маншони)?
                    Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                    УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                    Времето е ценно, само ако не бързаш.
                    0889623098

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение
                      Ако са същите, като на Рокито(снимката по-долу) и наистина са с добри рефлектори, каква цена ще им искаш(за двата, вкл. и предпазните маншони)?
                      На вид изглеждат абсолютно същите. Ще ги взема от гаража и ще ги преслушам как са за да не ги разкарваме напразно. Ще ти пиша на лично по най-бързия начин.
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

На Тойотата ми паснаха идеално и без каквото и да било преправяне , фарове от УАЗ-ка , изглеждат прекрасно изработени нямат габарит вътре и най важното са по 5 лева броя на магазина Освен това съм с ксенон Н4 при добра регулировка не ми пресвяткат хората вече почти година , естествено ако има вариант с лупи си е за предпочитане
                        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                        ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Да де, обаче кръгли с лупи на този размер няма.
                          Брат ми бил виждал едно голфче 2 с такива с лупи и за това се заблудил, че са заводски. Преди малко говори с момчето, но са самоделни. Оригинални фарове за голф, прерязани в задната части и с насадени лупи от Мерцедес Е класа по технологията, описаната от Скарки.
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Сега ще ги пращам и моите за възстановяване лошо, че не са два , а четири фара. Малките ще падне търсене ако реша да ги замена, така че мисля най- добре възстановяване.
                            Ако може някой да ми прати на Л.С кординатите на пичовете в Стрелча.
                            Мерси предварително.
                            Последно редактирано от snowblind; 08-11-11, 07:15.

Коментар

Бе то има кръгли, че и с лупи, че и с ксенон. За G класа. Ама цената е силно неприятна.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки то не само ,че е неприятна цената ами сумарно е аха аха по голяма от цената на Дайхатсуто
                                2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                                ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X