Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Daewoo damas

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Daewoo damas

Здравейте, някой да знае колко литра масло събира мотора на дамасчето, колко пари е масления филтър и по принцип с какво масло го дават да се кара ?

Коментар

Да попитам стрелката на уреда за водата до къде ви стига като загрее ? Като цяло от бусчето съм доволен, но това с охлаждането незнам кой го е измислил, но как ще сложиш мотора и водния радиатор под седалките и почти никакъв приток на хладен въздух няма да има незнам...кой пишман инженер го е мислил това незнам, но в големите жеги и в задръстване е много зле работата, да не говорим ако е пък натоварено и в голям баир. Гаранция от мене за хвърлени води Сега обмислям дали да не му махна термостата, че накрая може и на направя белята
      Вчера с един колега, който като ми видя буса и се заговорихме и той ми вика че неговия бил нов и след 1 седмица някъде каране и в голям баир натоварено с около 300кг отзаде било почти прегряло, че спирал да се охлади че пак тръгнал, но им го върнал де, защото това наистина не е работа в жегите, незнам как са го проектирали радиатора че и мотора да са с такова разположение, но поне за мене това е нещо много малоумно...

Коментар

Стрелката на уреда се премества от ляво на дясно точно две дебелини / около 3 мм/ на същата и си стои постоянно там. Темата е стара , но се надявам да я възобновим, защото преди 20 дни си купих дамасче и са ми интересни мненията на колеги имащи бусчето от по- рано. Ако някой търси нещо по технологията на ремонта да се обади, ще му изпратя това което търси със снимков материал.

Коментар

Темата за тези мъници наистина е много интересна! В Италия на всякъде юркат техния вариант на минивана- Piaggio Porter (на базата на Daihatsu Hijet), така че надали този тип кола е толкова смешен и непрактичен, както им се струва на много хора от пръв поглед.

От скоро търся такова ванче, но тези които видях, бяха пълна трагедия. Малко ме е яд, че изтървах едно Labo (с коритото отзад), но да му е честито на човека, който ме изпревари. На един от огледите ми направи впечатление, как бяха решили проблема с липсващото казанче за чистачките(впрочем на 2 от 3,които съм гледал, то липсва)- бяха завили капачката с маркучето директно върху едно старо шише от моторно масло! Наистина, възхитен съм от простотата на тази кола. Ако някой знае за читав екземпляр за продажба- да свирка!

Коментар

Колеги казанчето за течността на стъклата се спука и на нашия... и беше заменено от подобно по форма казанче от морга (не знам от каква кола, маи някакъв форд) и помпичка от пежо която пасна на казанчето точно.
            0-

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X