До: Daewoo damas
След толкова хубави думи за модела, ще му вдигнете цената като на УАЗ-ките.
След толкова хубави думи за модела, ще му вдигнете цената като на УАЗ-ките.

доста запазен на 171000 км няма ръжда и имам бонус 4 зимни гуми с джанти. За сега нямам забележки удобен е а само от това че не взимам таксита за персонала вечер пестя по 40 лв на ден. Обслужихме го с масла и нови накладки и акомулатор и за сега няма забележки. Харчи съвсем малко а за в софия върви достатъчно седалките падат и спокоино товари всичко за един ресторант от сокове и олио до меса и домати. На моя само за 2 дни му навъртяхме 300 км в София.... Наи ми харесва това че е евтин и за разлика от досегашната мъка с личната ми кола не ми пука за него каското е малко пари паркирам го и го оставям навсякъде а и не ми пука като смачкам някои домат вътре
бусчето е пътническо 6+1 червено произведено 2000 година с двигател 0.8 нямаше акомулатор и бяха за смяна наклатките но всичко останало си е ок сменени са амустисиори и шарнири и всички ремъци и водната помпа като ми дадоха и фактурите за ремонта правен преди 3 месеца. Като цена ми излезе 3000лева за буса като не сме плащали прехвърляне понеже на човека който ми го продаде дъщерята е нотариус а синът катаджия и ми окравиха всички пордобности даже и прегледа. Аз само си платих една гражданска и направих каско днес и смених маслото и филтрите и наклатките и купих акомулатор. Всичко излезе 3700 лв.
Бащата като видя какво съм купил в началото се засмя после се намръщи и каза че в кабриото повече стока и народ е щял да събере
но след като видя колко по лесно върви работата тези два дни с него днес даже ми се изфука че щял да ходи да вари ракия на село с него
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар