Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Daewoo damas

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Daewoo damas

След толкова хубави думи за модела, ще му вдигнете цената като на УАЗ-ките.

Коментар

Много е добро...

За града слага в малкия си джоб баничарките!
      Моите момци се завираха в софийския "кучи ...ъз" навсякъде и опцията е че може да извадиш багажа отляво, отдясно, отзад...

А с Кангото като се наврат и някой спре отзад, не могат да извадят нищо....

На лед и сняг си е направо непредсказуемо, затова е добре да има бордюр в купето и зимни гуми...

Никой не го краде, не ти трябва застраховка...

Коментар

А има ли наистина начин да се подсили срещу удар ?
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

По моите спомени - не... Дори и да сложиш нещо отпред (булбар например) то си няма шаси за което да го захванеш. На принципа на самоносещата конструкция е.

Коментар

както всяко едно гениално нещо,това е неговата простота,комшията имаше такова,купи го чисто ново,изкара пари за апартамент,търговията си въртеше с него,както и услуги правеше с него,смени му двигателя пред блока,изкопа един трап,и за 1 ден го смениха,бяха го прягряли зверски,сложи друг и още е живо това,а се минаха доста години.

Поздрави

Коментар

Братовчед ми купи няколко -2ли три ли преди 5 години от сладкарницата в Симеоново - бяха карали торти.Възраст експлоатация и километри - неизвестни.Направи им нормално обслужване -масла ремъци филтри и ги даде на неговите трошачи.Занимава се с кафе.Неговите трошачи за 3 години правеха по 200+км на ден градско и извън градско.Масло се сменяше като дойде преглед и то ако се сетят.Товареха ги колкото може на обем.Блъскаха ги ,едното го и обърнаха няколко пъти.
              Те такава машина няма.За дистрибуция в градовете са идеални.За извънградско - никога няма да се кача.Нечовешки здрави.
              Преди 2 години въпросните дамаси бяха заменени с Нисан Серена.
              Нисаните са по-големи повече горят и са по-нежни.
              Добър дамас в града да.Извънградско - в никакъв случай.
              BMW X6

Коментар

Колеги от събота вече имам Daewoo damas доста запазен на 171000 км няма ръжда и имам бонус 4 зимни гуми с джанти. За сега нямам забележки удобен е а само от това че не взимам таксита за персонала вечер пестя по 40 лв на ден. Обслужихме го с масла и нови накладки и акомулатор и за сега няма забележки. Харчи съвсем малко а за в софия върви достатъчно седалките падат и спокоино товари всичко за един ресторант от сокове и олио до меса и домати. На моя само за 2 дни му навъртяхме 300 км в София.... Наи ми харесва това че е евтин и за разлика от досегашната мъка с личната ми кола не ми пука за него каското е малко пари паркирам го и го оставям навсякъде а и не ми пука като смачкам някои домат вътре все пак е купен за работен кон а и в автомивката ме таксуват не като бус а като лека кола.....
                0-

Коментар

Честито.
                  Това мъниче е здрав работен добитък, носещ изненадващо много тормоз.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Честито от сърце!

Ако не е тайна, дай ориентация за цената, че този уникат няма вторичен пазар.

И имай впредвид, че в началото изглежда като лагерна количка, но с времето ще разкрие хубавите си страни!

Коментар

Няма какво да е таина все пак със си го купил не съм го крал бусчето е пътническо 6+1 червено произведено 2000 година с двигател 0.8 нямаше акомулатор и бяха за смяна наклатките но всичко останало си е ок сменени са амустисиори и шарнири и всички ремъци и водната помпа като ми дадоха и фактурите за ремонта правен преди 3 месеца. Като цена ми излезе 3000лева за буса като не сме плащали прехвърляне понеже на човека който ми го продаде дъщерята е нотариус а синът катаджия и ми окравиха всички пордобности даже и прегледа. Аз само си платих една гражданска и направих каско днес и смених маслото и филтрите и наклатките и купих акомулатор. Всичко излезе 3700 лв.

Че вози като лагерница няма спор но все пак не съм купил лимузина а кола с която да бачкам и да ми е удобна за всичко в ресторанта а както гледам маи ще изляза очарован особенно след нова година като отворя и втория тогава вече наистина няма да има цена това бусче. Како вече споделих вече даже и започна да си избива малко по малко парите Бащата като видя какво съм купил в началото се засмя после се намръщи и каза че в кабриото повече стока и народ е щял да събере но след като видя колко по лесно върви работата тези два дни с него днес даже ми се изфука че щял да ходи да вари ракия на село с него
                      0-

Коментар

Ха честита да ти е камионетката! Много безаварйини километри да и навъртиш!
                        И аз си взех такова преди седмица, само че фургон (без стъкла отзад). Мойто е 2001 и беше фирмено, тоест юркано като за световно. Закарах го на Голди, който смени масла (двиг, скоростно кут, диф), ремъци, ролки, радиатор, генератор и още неща. Сега върви като пушка ми върши страшно много работа. Носи безропотно строителни материали и доста натоварено поддържа 90-95 на магистралата. Разхода не съм го мерил още, но не е висок.
                        Минусите му са: Когато е празно задницата е много лека - през зимата ще го карам с 2 торби пясък отзад. Страшно незащитено ми се струва отпред - не дай Боже някой да ме удари челно и ми отидоха краката! Много ми е тесно - аз съм 190 и ми трябва около минута и нещо да се наместя вътре и съответно да излеза.
                        За сметка на това е доста маневрено, поддържа добра скорост в града и го паркирам напреко между колите(със задните колела на бордюра, де). Освен това товарното му отделение е цели 185см дълго.
                        Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

може ли някой да даде инфо за двигател на daewoo damas или tiko

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandar1970s Преглед на мнение
                            може ли някой да даде инфо за двигател на daewoo damas или tiko
                            3 цилиндъра,841 кубика,с паразитен вал.Два вариянта:моноинжекция и пълна.
                            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                              3 цилиндъра,841 кубика,с паразитен вал.Два вариянта:моноинжекция и пълна.
                              Два вариянта:моноинжекция и карбуратор.
                              П.С. И трети - на газ.
                              Последно редактирано от Ivan_J; 28-12-08, 14:42.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
                                Два вариянта:моноинжекция и карбуратор.
                                П.С. И трети - на газ.
                                Значи са три вариянтите.
                                П.П.Моното е 41 коня...
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X