Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Daewoo damas

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Daewoo damas

извинете за неправилно зададеният въпрос. Искам да купя двигател втора употреба.

Коментар

Малко късно прегледах темата, НО! Има двигатели 2ра употреба, рециклирани. Внос от Корея за около 700лв. Тази цена ми я даде дилър, който се оказа мошенник. Но ако се обадиш на основния представител за София (не видях откъде си), там цената може да е по-приемлива и обслужването е професионално.
      "БГ МОТОР СЪРВИЗ" АД
      БУЛ. БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ № 275
      1839 СОФИЯ
      ТЕЛ. 9699600, 9699624
      ПРОДАЖБИ : 9455050

Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

имам един въпрос деу дамас и дайхатсу 50 имат ли нещо общо? освен външния вид и размера.
        двигателя на дайхацуто е 2цилиндров 500кулика,окло50коня.скоростната кутия е 5степенна,с щанги е привода,задно на ресори,отпред е на пружини 10сантиметра диаметър.Поддържа без проблем 70-80 с баща ми сме се возили до 100,но почва да реве много.
        питам понеже,за него не можем да намерим части ,а дали няма да е по икономически изгодно да сложим друг двигател.,който е по разпространен,железен и евтин за подръжка.

Коментар

Вземете си цял Дамас, а другото го пенсионирайте. По-евтино и лесно ще стане.....
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Освен външния вид,друго общо няма.Дамас-а е с 3 цилиндъра...Има такова Сузуки,и то е с 3,ама има модели и с 4...Субарото пък е хептен 6 без 20...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Имам такова от 1997-ма година - взех го на лизинг и само се изплати. Засегнах се, като прочетох някои постове и специално се регистрирах, за да защитя дамасчето. В момента правя 195 000 км. с него, обиколил съм половин Европа, минал съм снежна буря в Карпатите, преди година му наставих и баганик на покрива и никога не се е обръщало, това са глупости. С този багажник, натоварен с листа плексиглас, бусчето отиде и се върна от София до Варна, само на околовръстното един ТИР духна плексигласа и го размести.
              Колата, както и други посочиха, е идеална за града но по липса на друга дълги години съм я ползвал и за извънградска. Висок съм 190 см. и едричък, но в сервиз на приятел мръднаха шофьорската седалка 10-на см. назад и проблемът се реши.
              Друга важна стъпка беше поставянето на газова уредба. С нея пътуването стана едва ли не безплатно! Разходът не се увеличи - пак е към 8 л./100 км., но цената на горивото е наполовина. На газ пали и през зимата, от половин оборот - като часовник е.
              Единствената слабост на тази кола е, че задните колела лесно боксуват, когато не е натоварена.
              В момента я продавам, защото ми се налага. Ако някой се интересува, да ми пише на лично. Искам й 2000 лв., като в цената е включено и облепване с рекламни надписи.

Коментар

колега нашето дайхацу в55 има същата склонност зимно време да буксува,но решението е една торба цимент над задния мост..
                разхода е около 4/100км,

Коментар

Търся да купя Dewoo Damas, за предпочитане товарен фургон без стъкла.
                  Намирам се в София и мога веднага да реагирам за проба.
                  Поздрави на всички -

Коментар

Здравейте, понеже съм нов тук и сега чак видях, че трябва да си вдигна рейтинга със стойностни мнения.–
                    Като говорим за Damas искам да споделя, че с две такива машинки сме се качвали 10-на човека по черен-изровено-каменист път до билото на Стара Планина над Паниците ( Калофер ) да караме кайтове на вятър.-
                    Трябва да кажа, че когато горският ни срещна се изуми, как е възможно такова тамагочи да мине по този път. Машината наистина е уникална.
                    Видях че се споменава за обръщане. Може да стане ако завиеш много рязко с несъобразена скорост и това по-скоро зависи от уменията на шофьора.-

Коментар

От: Daewoo damas

Намерих тая тема за damas-a, обаче само един колега беше писал за разхода му. Та ако има повече колеги с такъв маник, нека споделят колко им гори ?

Коментар

Колеги нашия вече се кара 2 години ии смея да кажа че няма недовони. Навъртяхме му с баща ми и един работник(главно те двамата) почти 60000 км из София и оконостите и са сменяни само консумативи и един лагер на главина. Буса направо ни изненада никога не сме имали по благодарен автомобил, както баща ми разправя бил като цигански кон яде малко и тегли много. Харчи между 8 и 9 на 100 бензин,няма газ. Кара се яко всеки ден пали лесно и в студове но трудно се стопля вътре - бащата реши тоя проблем за тая зима с монтирането на още едно парно от жигула отзад и според него щяло да стане яка жега. За зимата без вериги не е хубаво да се излиза особенно както нашия вози персонала след 12 вечерта, но и тук има прдимства дори и да затъне двама души го вадят от всякъде. Не става за високи скорости но до 80 според мен се държи много добре, ако не се нлага да завив или спира рязко, то повече и не ни трябва. Поддръжката е почти без пари няма сложни електроники и компютри гумите са на безценица, абе направо няма какво да желаеш повече от него..... само да не ти се случва да го блъснеш челно някъде.
                        0-

Коментар

Значи 8-9/100 бензин ти гори, но това говорим градско в София, нали ?

Коментар

Да само там се кара. Този разход е комбинирано каране денем и нощем като пробега е горе доло по равно. Празен почти не върви или вози хора или стока, като не е и претоварван.
                            0-

Коментар

Благодаря колега Значи да ходя и аз да вземем една такава въжка Защото и на мене ми трябва нещо, което малко да гори и да е товарно, евтино и здраво и каквото прочетох всичко е положително за това бусче, така че дано и аз да съм доволен

Коментар

Здравейте, колеги!

Четох този форум и ме навихте! От няколко дни съм собственик на едно такова на газ и бензин. Като цяло съм доволен. Обаче имам два "малки" проблема. Няма му го казанчето за пръскалките, и по-сериозния - като загрее, почва да се форсира. Мислех, че е от газовата, ама го прави и на бензин.

Препоръчайте някой майстор в София, който им разбира и не сваля кожи.

Благодаря предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X