До: Daewoo damas
извинете за неправилно зададеният въпрос. Искам да купя двигател втора употреба.
извинете за неправилно зададеният въпрос. Искам да купя двигател втора употреба.

. Навъртяхме му с баща ми и един работник(главно те двамата) почти 60000 км из София и оконостите и са сменяни само консумативи и един лагер на главина. Буса направо ни изненада никога не сме имали по благодарен автомобил, както баща ми разправя бил като цигански кон яде малко и тегли много. Харчи между 8 и 9 на 100 бензин,няма газ. Кара се яко всеки ден пали лесно и в студове но трудно се стопля вътре - бащата реши тоя проблем за тая зима с монтирането на още едно парно от жигула отзад и според него щяло да стане яка жега. За зимата без вериги не е хубаво да се излиза особенно както нашия вози персонала след 12 вечерта, но и тук има прдимства дори и да затъне двама души го вадят от всякъде. Не става за високи скорости но до 80 според мен се държи много добре, ако не се нлага да завив или спира рязко, то повече и не ни трябва. Поддръжката е почти без пари няма сложни електроники и компютри гумите са на безценица, абе направо няма какво да желаеш повече от него..... само да не ти се случва да го блъснеш челно някъде.
Значи да ходя и аз да вземем една такава въжка
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар