Баси и разходите ...
Моят Гранд в града натоварен до горе на газ максимум харчи 14л/100км, извън града 11-13л/100км (90-120км/ч). Над 120км/ч разходът нараства осезаемо. Климатика имам чувството, че въобще не го усеща колата.
Това за кой град е градския разход за Мелник ли?
Аз опел 1.6 не съм карал с по нисък градски разход във Варна.
Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Противно на всички мнения,след откачане на ламбда сондата разхода ми падна.сега карам без нея и след две засичания разхода ми е около 15 -16смесено каране.градско извънградско
Аз доколкото знам от хорски и експертски приказки, чек лампите са конструирани така че винаги да светват(т.е. дават сигнал че са изправни) и после изгасват ако няма проблем. Звучи си логично и издържано.
@Chris това "Гранд" какъв автомобил е Grand Cherooke или Гранд Витара, че още не съм много в час с форумските нарицателни. Няма ти казвам колко време се чудих кво е това "Диско"
...
@Chris това "Гранд" какъв автомобил е Grand Cherooke или Гранд Витара, че още не съм много в час с форумските нарицателни. Няма ти казвам колко време се чудих кво е това "Диско"
Kia Sportage Grand, известна на някои пазари и като Wagon. Демек с голям багажник
Това за кой град е градския разход за Мелник ли?
Аз опел 1.6 не съм карал с по нисък градски разход във Варна.
Това е разход в Бургас. Кията я имам от 2 години и това са ми наблюденията. Предполагам разхода ще зависи и от стила на каране и от ГИ. Аз съм със Zavoli, като според Соти е един от най-добрите за Спортиджа.
П.С. И аз имам един приятел дето с Голф 2 си няма по-малък разход от 14 газ.
Коментар