Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми по моята Киа
Свий
X
-
От: Лифт по неволя
На мен ми е интересно с какво сменихте маншончетата на носачите? Че оригиналнит са набити, а леглото , където са набити е със сферична форма и не ставт обикновенните маншончета със скоба (тел) ... Мислил съм го да се нареже канал на фреза ...
А защо отзад не сложихте по-високи пружини, вместо подложките? По спомен от Омега седан даваха +5 см, а от комби - +10 см. За амортисьорите - от Астра комби идавха подходящи по дължина за +5см.
Предните гуми ми изглеждат събрани като на Татра. Евентуално реглаж на страничен наклон от болтовете на горните носачи ..? Или пък Соти имаше някакво ноухау за "тунинг" горни носачи ..?
Иначе отпред 1 см подложка на пруината, повдига на колелото 2 см.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнениеНа мен ми е интересно с какво сменихте маншончетата на носачите? Че оригиналнит са набити, а леглото , където са набити е със сферична форма и не ставт обикновенните маншончета със скоба (тел) ... Мислил съм го да се нареже канал на фреза ...
А защо отзад не сложихте по-високи пружини, вместо подложките? По спомен от Омега седан даваха +5 см, а от комби - +10 см. За амортисьорите - от Астра комби идавха подходящи по дължина за +5см.
Предните гуми ми изглеждат събрани като на Татра. Евентуално реглаж на страничен наклон от болтовете на горните носачи ..? Или пък Соти имаше някакво ноухау за "тунинг" горни носачи ..?
Иначе отпред 1 см подложка на пруината, повдига на колелото 2 см.
Относно пружините ... не знаех че от омега комби дават +10 .... по-нататък може да направя още една преработка с омегови пружини + астрови амортисьори ... но за сега сам финиш с финансите и ще се кара така ....
Днес бях на реглаж на преден мост понеже знаехме че след като сложим подложките ще се събере предницата ..... сега всичко е ОК.LZ1ICD
Иван - 08девет683едно883
VW GOLF4 1.8 4motion.
Коментар
-
Омега А седан + 4-5 см от тези на Астра Ф комби. От Омега А комби + 10-11 от тези на Астра Ф комби. Аз си взех за 20 лв 2 пружини от седан и ги инсталирах на астрата ми,за компенсация на метана. Трябва да се следят форумите и преебалника,изпадат за без пари понякога. Защото не се трошат,докато астровите лесно се чупят. Поне не през средата като тия на снимката по-горе.Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
Соти много голяма лудница беше покрай това повдигане и не съм се сетил грам да ти звънна .... за сега удължена е само панхарда .... горната не сме я пипали ... още чакам да се доредя до стругаря да ми направи подложка за кардана....
утре правя първи тест на полеви условия .... и ще видим как ще се държи !LZ1ICD
Иван - 08девет683едно883
VW GOLF4 1.8 4motion.
Коментар
-
хайде малко да актуализирам темата .....
покрай празниците се видях в малко излишни парички .... и се сдобих с нови джанти с минусов офсет
И както се очакваше ... веднага се втурнах да ги монтирам
Но по законите на Мърфи ... нищо не е такова каквото изглежда .... още на тръгване от Бай Марин .... осъзнах че предната броня "леко" пречи ....
е в крайна сметка не съм перфекционист .... побарах флекса и каквото пречеше вече го нямаLZ1ICD
Иван - 08девет683едно883
VW GOLF4 1.8 4motion.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар