Пропуска-няколко дупки,ръжда и т.н.Днес го мажа с течен метал пък да видим ,ще пиша!Слагам и новата помпа дано да е от това.Цената но нов резервоар в най-добрият случай-300 лева.На моргата който намерих по-лош и от моят.
Аха, ясно. Един мой клиент и той със спортидж, само че дизел го имаше същият проблем с резервоара и реши да го облепи със смола и стъкломат. Не знам обаче, дали е било успешно, тъй като не съм го виждал след, като си взе материалите. Твоята мирише ли на бензин, като застанеш до нея или пък в купето? Питам, тъй като и аз имам същите съмнения относно моя резервоар, но никога не съм слагал повече от 20 л и не съм забелязвал да прокапе. утре смятам да налея 30 литра и ще гледам, дали ще прокапе от някъде? Аз лично, ако установя, че пропуска моя въобще няма да дам 300 лв за нов. Или ще си излея от стъклопластика, което е голяма играчка, що трябва да правя матрица от две черупки, да гелосвам, ламинирам, въздух да вадя - въобще яко трудово, но верно ще стане вечен, но най - важното пластмасов, матриалите няма да ми струват повече от 50 лв и другият вариант е да ми го направят от неръждавейка.
С моята има развитие с придърпването след като я закарах да и сменят датчика на коляновия вал. Според жичкаджията, след като го сменил спряла да си мени оборотите и да прекъсва, но държала твърдо 3000 оборота - дръпнал захранването на стъпковото моторче за празния ход и се оправила. Днес се прибрах от София и успях да я пробвам. Първоначално, като я запалих ми угасна, като и отпуснах газта. Викам си логично, щом е откачено моторчето, смятам че е нормално да прави така. Тръгнах да се прибирам с нея към вкъщи и след известно време установих, че без газ не гасне, може би защото вече беше загряла. А, забравих вече ми свети чека отново, може би заради моторчето. Така и така си имам чисто ново таково утре смятам да го сменя и да разкача акумулатора - барем се изчисти грешката, че не ми се дават 25 лв на оня магьосник да и прави диагностика.
Сменихме горивната помпа сега е супер!!Не забива,не прекъсва добре е!Резервоара го залепихме със течен метал няма проблеми.Ще търся някъде по-добър резервоар от моят.
Колега Jekof ,каква горивна помпа поставихте?Питам понеже лятото и аз сменях горивната помпа и от тогава стрелката за нивото на гориво в резервоара не ми показва точно.Повече от 10 пъти я вадихме и поставяхме и това си е,сигналната лампа за ниво на горивото започва да свети при положение,че има над 20 литра гориво
при мен има същия проблем с стрелката на горивото , има 10 литра нафта а стрелката не показва точно , сигналната лампа си мига произволно- моля за помощ ако сте имали същия проблем
Пропуска-няколко дупки,ръжда и т.н.Днес го мажа с течен метал пък да видим ,ще пиша!Слагам и новата помпа дано да е от това.Цената но нов резервоар в най-добрият случай-300 лева.На моргата който намерих по-лош и от моят.
Само да добавя че изобщо няма да е зле да се сложат "прегради" да не се плиска много горивото че така както го е показал колегата представям си като останат 10 и под 10 литра какво плацикане и лашкане на горивото из бутилката ще настане.
Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
freelander 1,8 2001g.
Коментар