Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КИА прекъсва и гасне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КИА прекъсва и гасне

Здравейте колеги!Нов съм във форума и все още не мога да се ориентирам.Моля за помощ!Имам КИА 2.0 бензин 128к.с.Пали веднага но след като тръгна започва да прекъсва и когато я изключа от скорост гасне!Когато спра на светофар и тръгна пак прекъсва и гасн!Прегледаха бобините и свещите в сервиз добре са!От какво може да бъде.Благодаря!

От: КИА прекъсва и гасне

От още 1005 неща.Между които и някоя дреболия.Колата има ли газ?Как в сервиза провериха бубините?От къде си,че не пише?
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Здравей!От Варна съм.Няма газово.Сложиха оборотни свещи и бобини.Прекъсва.Когато извадят кабела от бобината както подава нормално искра изведнъж започва да намалява и спира и пак започва!Вече и "чек" свети на таблото!

Коментар

Колега преди имах Гранд Витара 2000 куб.128 кс.Правеше ми същия номер и смених някакъв разпределител за положението на коляновия вал.Намира се отзад на капака на клапаните и е нещо като делко.Така беше при Витарата за Кията не знам може да е нещо подобно.
        Успех.
        "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
        0878739299

Коментар

Благодаря колега!Може би говориш за "датчик на Хол".Ще гледаме и него утре!

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
            Колега преди имах Гранд Витара 2000 куб.128 кс.Правеше ми същия номер и смених някакъв разпределител за положението на коляновия вал.Намира се отзад на капака на клапаните и е нещо като делко.Така беше при Витарата за Кията не знам може да е нещо подобно.
            Успех.
            Благодаря!

Коментар

Вижте и двата датчика.Щом свети чек-а е хубаво да се прочетат грешките,за да не сменяте наслуки...

Коментар

За съжаление излезе дебитомер и датчик на Хол.Цената новата на дебитомера е около 1000 лева на датчика 50.Търся втора употреба или някоя друга фирма

Коментар

Имам един,който го смених наслука.Оказа се,че е изправен
                  Само,че Кията е 2000 куб.95 квт.Но има номера
                  Звънни 0879311287

Коментар

Звънкай в Колос-02/8218 538 и виж там,би трябвало да е около 350лв цената.
                    Първо смени хол-датчика и тогава виж дали все още има проблем с дебитомера.

Коментар

На мен в една фирма ми бяха казали цена около 160 лв. Фирмата е Малком и продава по принцип части за японски автомобили, но казаха че този дебитомер за Кия го имали. Намира се в Пловдив. Намери им телефона в google и ги питай дали наистина е така

Напиши в профила си от къде си
                      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

От Варна съм!Благодаря ще проверя

Коментар

Намерих дебитомер за 120 лв.Вече не гасне ,на место е добре когато тръгна прекъсва 1 цилиндър.Проверихме и дюзите и свещите и бобината не е от тях??

Коментар

Компресия мерихте ли?
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

да,перфектна -12.!Колко кабела за маса има и може ли от тях само 1 да не работи?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X