Здравейте колеги!Нов съм във форума и все още не мога да се ориентирам.Моля за помощ!Имам КИА 2.0 бензин 128к.с.Пали веднага но след като тръгна започва да прекъсва и когато я изключа от скорост гасне!Когато спра на светофар и тръгна пак прекъсва и гасн!Прегледаха бобините и свещите в сервиз добре са!От какво може да бъде.Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КИА прекъсва и гасне
Свий
X
-
От: КИА прекъсва и гасне
Колега преди имах Гранд Витара 2000 куб.128 кс.Правеше ми същия номер и смених някакъв разпределител за положението на коляновия вал.Намира се отзад на капака на клапаните и е нещо като делко.Така беше при Витарата за Кията не знам може да е нещо подобно.
Успех."NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
-
Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеКолега преди имах Гранд Витара 2000 куб.128 кс.Правеше ми същия номер и смених някакъв разпределител за положението на коляновия вал.Намира се отзад на капака на клапаните и е нещо като делко.Така беше при Витарата за Кията не знам може да е нещо подобно.
Успех.
Коментар
-
На мен в една фирма ми бяха казали цена около 160 лв. Фирмата е Малком и продава по принцип части за японски автомобили, но казаха че този дебитомер за Кия го имали. Намира се в Пловдив. Намери им телефона в google и ги питай дали наистина е така
Напиши в профила си от къде сиNissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар