Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Киа Соренто 2.5 ЦРДИ -трудно палене на топъл двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Киа Соренто 2.5 ЦРДИ -трудно палене на топъл двигател

Не знам колега,трябва да провериш в сервиз.Чел съм в други форуми че в случаи като твоя проблема е в този датчик.Но трябва да се провери.

Коментар

Днес ходих на диагностика.Грешки нула!Ебати и шибания проблем,неоткриваем.

Коментар

Дали не може да е от филтъра в резервоара? Имам приятел с подобен решен проблем.

Коментар

Докато не ти погледне колата, някой с поне начални познания за принципа на работа на common-rail системите, няма да ти се оправи колата...
          Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Явно не е толкова просто.Пък и проблема не е кой знае какъв.Просто понякога върти катое топла най-много 2-3 секунди.Бях я пуснал да се продава,на относително добра цена.Учудващо,понеже лятото джипове трудно се продават,веднага се намериха трима кандидати.Огледах се за нещо по-скъпо.Ланд Крузер 100 или Рейндж Ровър,ама като знам какви бангиии се продавт в Мобилето...Киата поне я взех от приятел и и знам истинските километри.То в мобиле кола над 200 хиляди км. няма!!!Все са УНИКАЛНИ,боклуци явно.Ще изчакам нещо от познат да ми изпадне евентуално,пък и Киата си ми е много миличка.Все пак ако ми остане време да ходя по майстори ще пиша има ли развитие.

Коментар

Не си ме разбрал.
              Проблема идва от клапан на дюзата, а и може би разпръсквач.
              Смяната на дюза не е винаги решение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X